Juni - Kasteel Huis Bergh
16174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16174,page-child,parent-pageid-15624,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Openingstijden Juni

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de openingstijden van Kasteel Huis Bergh. Gedurende het hele jaar heeft Kasteel Huis Bergh elke maand specifieke openingstijden. Wij vragen u daarom vriendelijk om de openingstijden voor uw bezoek goed te bekijken.

Openingstijden

Zomer Kasteel Huis BerghLet op: Op donderdag 7 juni is het kasteel wegens een besloten feest maar tot 15.00 uur geopend. U kunt daarvoor al hinder ondervinden van de opbouwwerkzaamheden.
Alleen om 13:00 en om 14:00 uur is er de mogelijkheid voor een torenbeklimming o.l.v. een gids.

 

Het kasteel is open op dinsdag t/m zondag van 12:30 tot 16:30 uur. Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid de kunstverzameling bekijken. Om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur is er de mogelijkheid voor een torenbeklimming o.l.v. een gids.

Maandags is het kasteel gesloten.

 

Het gedeelte van de tuinen met de fruitbomen is geopend tijdens openingstijden van het kasteel. Het andere gedeelte blijft wegens herstelwerkzaamheden gesloten.

Wijzigingen voorbehouden! 

Ridderslag en benoeming tot hofdame 

 

Iedere zondag om 13:00 uur ridderslag voor de kinderen.

U hoeft hier niet voor te reserveren.

Thema van het jaar 2018:
Ongekend ornament

tot 1 maart 2019

Lidl Musemactie 2018

tot 1 juli 2018

 

Op 28 mei ging de Lidl Museumactie weer van start! Doe mee aan de actie en bezoek tijdens de actieperiode voor slechts €1,- één van de deelnemende musea en kastelen, waaronder Kasteel Huis Bergh. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Praktische informatie

Ook voor minder validen is Kasteel Huis Bergh toegankelijk. Er bevinden zich twee gehandicaptenparkeerplaatsen aan het begin van de oprit naar het kasteel. De eerste verdieping is toegankelijk per traplift. Let wel: de toren is alleen toegankelijk per trap.

Over Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.