Oktober - Kasteel Huis Bergh
16192
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16192,page-child,parent-pageid-15624,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Openingstijden Oktober

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de openingstijden van Kasteel Huis Bergh. Gedurende het hele jaar heeft Kasteel Huis Bergh elke maand specifieke openingstijden. Wij vragen u daarom vriendelijk om de openingstijden voor uw bezoek goed te bekijken.

Openingstijden

Oktober Kasteel Huis BerghHet kasteel is geopend van woensdag t/m zondag tussen 12.30 en 16.30 uur voor bezoekers.
Om de drukte te spreiden en de veiligheid van bezoekers en personeel te garanderen, moet iedereen vooraf via deze website een kaartje met datum en starttijd reserveren. Dat geldt ook voor mensen die al in het bezit zijn van een geldig entreebewijs, zoals een museumkaart, Vriendenpas, ICOM of Vereniging Rembrandtpas.
Op de aangegeven tijd kunnen bezoekers naar binnen in het kasteel.

 

Maandag en dinsdag is het kasteel gesloten.

Tuinen

De tuinen van Huis Bergh, gelegen in het historische parkbos De Plantage,  zijn momenteel gesloten.

Wijzigingen voorbehouden! 

Seizoenstentoonstelling:
Liefde voor de Middeleeuwen

De Collectie Mengelberg in Huis Bergh
14 mei 2020 – 27 juni 2021

Tentoonstelling 2020 preview

Audiotour

 

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst, de historie of de tuinen. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie, de bijzondere kunstverzameling en de herstelde tuinen van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in verschillende audiotours. Verkrijgbaar in het kasteel of te downloaden in de app.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk, snel en met korting uw tickets online bestellen.

Praktische informatie

Ook voor minder validen is Kasteel Huis Bergh toegankelijk. Er bevinden zich twee gehandicaptenparkeerplaatsen aan het begin van de oprit naar het kasteel. De eerste verdieping is toegankelijk per traplift. Let wel: de toren is alleen toegankelijk per trap.

Over Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.