Shakespeare ADG Europe - Kasteel Huis Bergh
20081
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20081,page-child,parent-pageid-17069,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > SHAKESPEARE

ADG Europe

ADG Midsummer Night Dream

Shakespeare’s A Midsummer Night’s Dream

woensdag 11 september – 18.00 uur

Een Midzomernachtdroom is een romantische komedie van William Shakespeare, waarvan de eerste druk verscheen in een quarto-editie in 1600. Het is het enige stuk, naast The Tempest, dat Shakespeare niet baseerde op een ouder toneelstuk of verhaal.

Kaartverkoop verloopt via: www.adg-europe.com. 

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Dit is de meest populaire komedie van Shakespeare. Het verhaal volgt het lot van een kwartet geliefden die door feeën in het bos worden gelokt en die hen bedriegen met een toverdrankje dat hen dwingt om verliefd te worden op de eerste persoon die ze zien. Helaas neemt de koningin der feeën zelf het drankje en wanneer een ezel haar pad kruist, wordt ze verliefd op het beest.

 

Een toegankelijke Shakespeare

Deze hilarische komedie onderzoekt de waanzin van liefde en lacht om menselijke dwaasheid. Het bevat enkele van de beste poëzie die Shakespeare schreef, slapstick-komedie, ontroerende liefdesscènes, mysterie en theatrale magie. Deze productie van Shakespeare is makkelijk te begrijpen en zelfs een publiek waarvan de eerste taal geen Engels is kan ervan genieten. In een Midzomernachtdroom verkent Shakespeare het idee dat liefde willekeurig is, dat we verliefd zijn op onszelf in plaats van de persoon die we zogenaamd liefhebben en dat de ogen ons misleiden over de ware waarde van een persoon en de gevolgen soms tragisch maar vaak komisch zijn.

 

Deze productie van TNT is een buitengewoon mondiaal succes geweest, heeft honderden keren over drie continenten plaatsgevonden en is zelfs opnieuw in het Mandarijn geënsceneerd. Speciaal gecomponeerde muziek is verweven in de productie zoals choreografie, poëzie en vooral komedie, geleid door een van de grootste clowns van de Bard: Bottom de hopeloze amateur acteur.

Uitvoerders

The American Drama Group Europe

 

Regisseur: Paul Stebbings
Producer: Grantly Marshall
Musical Director: Paul Flush

Organisatie

Kaarten bestellen

Entree: € 23,-

Studenten: € 11,-

Kaartverkoop verloopt via: www.adg-europe.com. 

Shakespeare's Midsummer Night's Dream Bottom & Titania

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.