Shakespeare ADG Europe - Kasteel Huis Bergh
20081
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20081,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > SHAKESPEARE

ADG Europe

othello-iago

Othello by Shakespeare

Woensdag 28 september – 18.00 uur

De tragedie van Othello, de Moor van Venetië richt zich op de wraak van een man om een ander te vernietigen. Iago, een man die voelt dat hij door Othello is gekwetst, stelt gedetailleerde plannen op die het huwelijk van Othello vernietigen en dat leidt tot veel doden.

Kaartverkoop verloopt via: www.adg-europe.com. 

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

OTELLO is misschien wel het meest perfecte stuk van Shakespeare. Het is er ook een die resoneert met een bijzondere kracht in de moeilijke wereld van vandaag. De productie van Paul Stebbings is gezien over de hele wereld, van Tokio tot Berlijn en Costa Rica tot China.
De setting is historisch zoals Shakespeare is bedoeld, maar de resonantie en enscenering zijn eigentijds.
Dit is Shakespeare, belicht in plaats van geïnterpreteerd: een prachtige studie van menselijke zwakheid, een romance, een muzikaal drama, soms zelfs een komedie en zeker een van de grootste tragedies ooit geënsceneerd.

OTHELLO start bij Balmoral Castle om het jubileum van ZKH Koningin Elizabeth te vieren als onderdeel van een Europese tour langs een vijftigtal kastelen en paleizen van Noorwegen tot Frankrijk. De regisseur, Paul Stebbing’s aanwezigheid bij Balmoral is toepasselijk, want hij kreeg een MBE in de Queen’s Birthday voor zijn bijdrage aan de Britse cultuur.

Geen enkel reisgezelschap heeft meer van Shakespeare’s belangrijkste werken opgevoerd dan TNT-theater (geproduceerd door Grantly Marshall van ADG Europa). De producties worden gekenmerkt door duidelijke verhalen en veel van de middelen die Shakespeare zelf zou hebben gebruikt: zoals livemuziek en eenvoudige enscenering.
Dit is Shakespeare, voor iedereen toegankelijk.

Uitvoerders

The American Drama Group Europe

 

Regisseur: Paul Stebbings
Musical Score: Thomas Johnson
Producer: Grantly Marshall

Organisatie

Kaarten bestellen

Entree: € 25,00

Studenten: € 12,00

Wanneer u kaarten aan de kassa koopt is de entree € 30,00 en € 16,00 euro.

Kaartverkoop verloopt via: www.adg-europe.com. 

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.