Golf Arrangement - Kasteel Huis Bergh
15981
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15981,page-child,parent-pageid-16291,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Golfarrangement

Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Het kasteel ligt midden in het golvend landschap van het Montferland dat zich uitstekend leent voor een actieve vakantie. Op steenworp afstand -net over de grens- ligt de golfclub Borghees aan de voet van de Elterberg. De 18 holes liggen omzoomd door wilgen en andere fraaie hoge bomen in het idyllische landschap van de Nederrijn. De baan vormt ook voor de meer ervaren golfers een uitdaging.

Kasteel Huis Bergh biedt u het volgend arrangement aan:

Het 2-daags golfarrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met een fles Prosecco op uw suite
  • 1x overnachting met luxe ontbijt
  • 1 Greenfee voor 18 holes golf op golfclub Borghees
  • Entreekaarten Kasteel Huis Bergh

 

Kosten: € 192,50 p.p. op basis van een 2 persoonskamer.

Golfclub Borghees

Het golfarrangement kunt u bestellen via de hotelreceptie, of neem contact met ons op via het contactformulier:

 

Hotel-restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
Tel. 0314-651941

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen te boeken in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder is een overzicht van de speciale arrangementen:

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.