Kunst en Cultuur - Kasteel Huis Bergh
15983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15983,page-child,parent-pageid-16291,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kunst en Cultuur Arrangement

Kasteel Huis Bergh is het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland. Het is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn, met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Nu is het mogelijk om een weekend lang te ervaren hoe het is om in zo’n imposante omgeving te verblijven.

 

Wie een weekendarrangement boekt, verblijft twee dagen in één van de twee torenkamers van Kasteel Huis Bergh. Dat staat garant voor genieten van de historische omgeving, de kunstschatten in en rond het kasteel en van de verrassende natuur van het Montferland.

Het weekendarrangement kunst en cultuur bestaat uit:

  • 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt
  • 1 dag fietshuur met fietsroute
  • Diverse wandel- en fietsroutes
  • Kasteelbezichtiging
  • Lunchpakket voor onderweg

 

Kosten: € 292,50 p.p.

Troonzaal Huis Bergh

Het kunst en cultuurarrangement kunt u bestellen via de hotelreceptie, of neem contact met ons op via het contactformulier:

 

Hotel-restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
Tel. 0314-651941

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder treft u een overzicht van de speciale arrangementen:

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.