Tickets Boeken - Kasteel Huis Bergh
17523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17523,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Tickets Boeken

Onze poorten gaan weer bijna open

Het kabinet heeft aangegeven dat kastelen en musea hun deuren weer mogen openen vanaf 1 juni. Om een bezoek voor iedereen veilig en leuk te houden, openen we vanaf 4 juni op aangepaste wijze en is het noodzakelijk om vooraf een tijdsblok te reserveren.
Het kasteelcomplex is ruim opgezet en anderhalve meter afstand houden is goed mogelijk.

Let op: om straks Huis Bergh of het kasteelcafé te bezoeken moet je dus in het bezit zijn van een vooraf gereserveerd tijdsblok én toegangsticket.

Er momenteel gewerkt aan een ticketsysteem waarmee u uw kaarten voor het kasteel per tijdslot kan kopen. Zodra dit gereed is melden wij dit hier en via onze sociale media kanalen.

Op dit moment werken we aan verschillende maatregelen die voldoen aan het protocol van de Nederlandse Museumvereniging en het RIVM. Gezondheid van de bezoeker en onze medewerkers staat voorop. Hoe graag we ook open willen, het belangrijkste is dat dit bezoek aangenaam én veilig is. We verwachten vanaf 4 juni daadwerkelijk onze poorten te kunnen openen van donderdag t/m zondag tussen 12.30 en 16.30 uur. Houd daarom onze website en sociale media in de gaten voor het meest actuele nieuws.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.