Tickets Boeken - Kasteel Huis Bergh
17523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17523,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Tickets Boeken

PLAN UW BEZOEK GOED

Door de nieuwe maatregelen rondom het corona-virus is het kasteel de komende twee weken, tot nader order gesloten voor het publiek en groepsactiviteiten. Voor de periode daarna kunt u wel alvast weer kaarten bestellen.

Om de drukte te spreiden en de veiligheid van bezoekers en personeel te garanderen, moet iedereen vooraf via deze website een kaartje met datum en starttijd reserveren. Dat geldt ook voor mensen die al in het bezit zijn van een geldig entreebewijs, zoals een Museumkaart, Vriendenpas, ICOM of Vereniging Rembrandtpas.

Op de aangegeven tijd kunnen bezoekers naar binnen in het kasteel.

Reserveer hieronder uw kaartje met starttijd.

Let op! De gekozen datum en tijd zijn bindend, maar als je bezoek niet door kan gaan door de maatregelen bij gezondheidsklachten dan kunt u contact met ons opnemen om uw ticket te wijzigen. Onze contactgegevens staan op het e-ticket. Maximaal 4 personen per gezelschap toegestaan.

ANDERHALVE METER

Huis Bergh treft maatregelen om te zorgen voor een veilig en aangenaam bezoek in de anderhalve meter samenleving. Zo komt er een gescheiden in- en uitgang. Op diverse plekken worden extra hygiëne maatregelen getroffen; trapleuningen, toiletten en deurklinken worden vaker schoongemaakt. Bezoekers kunnen op diverse plekken hun handen wassen of desinfecteren. Alle gasten moeten zich houden aan de ‘spelregels’ die voor alle musea gelden en die op diverse plekken voor en tijdens het bezoek terug te vinden zijn. Uw gezelschap mag uit niet meer dan vier personen bestaan, behalve als het één huishouden betreft. Lees de regels voor bezoekers alvast goed door voor je komst.

REGELS VOOR BEZOEKERS

Bij reservering gaat u akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten als aanvulling op de bezoekersvoorwaarden van het museum. Kasteel Huis Bergh houdt zich het recht voor een gezondheidscheck uit te voeren en bij twijfel over de gezondheidstoestand of het niet naleven van de veiligheidsvoorschriften de toegang tot het kasteel te ontzeggen.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.