Kasteelkelder - Kasteel Huis Bergh
16227
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16227,page-child,parent-pageid-16212,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > ZALENVERHUUR > KASTEELKELDER

Kasteelkelder

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Een kasteel met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor uw feest. Er kan sinds kort zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door op het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

De middeleeuwse kasteelkelder beschikt over indrukwekkende gewelven en biedt plaats aan 80 personen. Door de intieme sfeer is het de ideale ruimte voor een gezellige proeverij, felicitatie, diner, lunch, buffet of avondfeest. Via een trap staat u zo weer buiten. Alle ruimten zijn zowel los als in combinatie te gebruiken.

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen met ons, of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

 

Tel: 0314-661281

E-mail: info@huisbergh.nl

Kelder Huis Bergh
Kelder Huis Bergh
Huis Bergh Kelder
Kasteelkelder Huis Bergh

Alles bij elkaar voor een sprookjeshuwelijk!

Neem nu contact met ons op voor een boeking.