Kerstmis - Kasteel Huis Bergh
20763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20763,page-child,parent-pageid-15634,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Warme winterdagen op Huis Bergh

Kerstmis op Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh wordt in december omgetoverd tot een warme winterse ontmoetingsplaats en vormt daarmee het ideale decor voor uw culinaire diner, feestelijke jaarafsluiting of nieuwjaarsreceptie. Bij ons draait alles om gastvrijheid en dat voelt u zodra de poorten van het kasteel zich voor u openen. U waant zich zelfs even in een andere tijd.

 

Op zaterdag 10 december houdt de Rotaryclub haar traditionele kerstmarkt van 13.00 tot 18.00 uur.De voorburcht van Huis Bergh is sfeervol verlicht en er staan kramen met kerstproducten, die voor de typerende kerstsfeer zorgen. Voor de kerstmarkt van de Rotary wordt geen entree gevraagd.

Op 24, 25 en 31 december en 1 januari is Huis Bergh gesloten.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk, snel en met korting uw tickets online bestellen.

Kerstmarkt

Uw feest bij ons

Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een van de grootste kastelen van Nederland en stamt uit de 12e eeuw. Overal in en rond het kasteel zijn nog sporen te zien van de vroegere bewoners van het kasteel, de heren en graven Van den Bergh.

Deze toch al indrukwekkende ambiance wordt in december aangevuld met kerstbomen, een schitterend versierde hal en prachtige kerststukken.
De befaamde bloemist Bart Bresser werkt mee aan deze kerstdecoraties. De organisatie van uw bijeenkomst is bij ons in goede handen en kan in overleg helemaal naar uw wensen worden aangepast. Neem nu contact met ons op om uw warme winterse bijeenkomst op Kasteel Huis Bergh te plannen.

kerstconcert-gents

Kerstconcert – The Gents

Zondag 11 december – 16.30 uur

Een sfeervol Kerstconcert door Voices in the Snow

Voor het echte kerstgevoel bent u bij de concerten van The Gents aan het goede adres. Bekende kerstliederen worden afgewisseld met onbekende parels uit de a cappella koormuziek. De stemmen van het mannenensemble, met zijn unieke geluid vanwege de sprankelende heldere klank van de countertenoren en de diepe, warme basklanken, verlichten en verwarmen de donkere decembermaand.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk, snel en met korting uw tickets online bestellen.

Archief Tentoonstellingen

Kasteel Huis Bergh is een van Nederlands grootste kastelen. Ontdek de wortels van ons koningshuis en geniet van de uitgebreide kunstcollectie. Klik hier voor het archief van tentoonstellingen.

Over Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.