Zalenverhuur - Kasteel Huis Bergh
15792
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15792,page-parent,page-child,parent-pageid-15494,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > ZAKELIJK > ZALENVERHUUR

Zalenverhuur op Kasteel Huis Bergh

In het kasteel bevinden zich diverse sfeervolle ruimtes -groot en klein- waar de zakelijke gast kan vertoeven. In de meeste zalen wordt de toon gezet door houten vloeren, plavuizen, open haarden, houten plafonds en enorme ijzeren kroonluchters. Dit alles te midden van  de prachtige kunstverzameling die overal in het kasteel te bewonderen is.

Habsburgerzaal

De Habsburgerzaal bevindt zich direct naast de hal en is tevens de theaterzaal van Kasteel Huis Bergh. De Habsburgerzaal is te gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder congressen, vergaderingen, concerten of feestelijke diners.

Habsburgerzaal

Ontvangsthal

De ontvangsthal is een imposante ruimte met een grote openhaard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt uw bijeenkomst volledig tot haar recht.

Ontvangsthal Huisbergh

Kasteelkelder

Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel in combinatie gebruikt worden met het terras op de Hoofdburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en bovendien trekt u meer bezoekers naar uw evenement.

Kelder Huisbergh

Burcht – Buitenzijde

Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel in combinatie gebruikt worden met het terras op de Hoofdburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en trekt u bovendien meer bezoekers naar uw evenement.

Buiten Tuin Diner Huisbergh

Wilt u ook een zakelijke bijeenkomst boeken?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Onze Ridders: