Persberichten - Kasteel Huis Bergh
15658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15658,page-parent,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOME > PERSBERICHTEN

Persberichten

Regelmatig worden door ons persberichten verstuurd over uiteenlopende onderwerpen, zowel over het museum als over het kinderprogramma, publicaties en evenementen. Neem contact met ons op, zodat we u op de mailinglijst kunnen zetten voor verzending van toekomstige persberichten!

Hieronder vindt u enkele recente persberichten. Klik op het persbericht om hem te bekijken. Bijbehorende afbeeldingen kunt op de pagina van het betreffende persbericht.

Verjonging bomen in de Plantage

Vanaf 7 september vindt een dunning en daarna een verjonging plaats, zodat het parkbos behouden blijft in de toekomst.

Plantage verjonging liggend
Verjonging Plantage staand

Gezocht: codekrakers

Zomeractiviteit voor kinderen in kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg.

Restauratie Zwarte molen in ’s-Heerenberg, fase 2

Op 31 maart is de restauratie tweede fase van de Zwarte molen gestart.

Afbeeldingen
Zwarte Molen april 2020

Liefde voor de Middeleeuwen. De Collectie Mengelberg in Huis Bergh

Over de lotgevallen van de Collectie Mengelberg

15 mei 2020 – 27 juni 2021

Afbeeldingen
0046_2 k
0370 k

Woordvoerder

Journalisten kunnen voor aanvullende informatie terecht bij:

Marijke Brouwer,
Directeur Kasteel Huis Bergh
Telefoon: 0314 – 67 50 93.
E-mail: m.brouwer@huisbergh.nl

Gratis Audiotour App Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst, de historie of de tuinen. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie, de bijzondere kunstverzameling en de herstelde tuinen van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in verschillende audiotours. Verkrijgbaar in het kasteel of te downloaden in de app.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Archief

Kasteel Huis Bergh is een van Nederlands grootste kastelen. Ontdek de wortels van ons koningshuis en geniet van de uitgebreide kunstcollectie. Klik hier voor het archief van tentoonstellingen.

Over Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.