Programma - Kasteel Huis Bergh
17069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17069,page-parent,page-child,parent-pageid-15634,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Programma

Voorstellingen en evenementen

Kasteel Huis Bergh leent zich prima voor concerten. De werkgroep Vrienden van Huis Bergh organiseert elk seizoen een voorstellingsreeks met een rijk en gevarieerd aanbod aan artiesten. Daarnaast worden ook verscheidene andere concerten en voorstellingen geaccommodeerd. Hou de voorstellingenpagina in de gaten voor het actuele aanbod en vergeet niet tijdig te reserveren.

Op Kasteel Huis Bergh is altijd wel iets te beleven. Naast het reguliere museumbezoek tijdens de reguliere openingstijden, organiseert Kasteel Huis Bergh ook regelmatig evenementen en voorstellingen zodat bezoekers het kasteel ook eens op een andere manier kunnen beleven.

Odayin Trio 535x342

Ook Vriend van Kasteel Huis Bergh worden?

Exclusieve voordelen en historische mijlpaal.

Programma onder voorbehoud

Een woord vooraf van de voorzitter van de Vrienden van Huis Bergh

We hadden dit jaar al een mooi programma voor het komend seizoen voor u samengesteld echter ook daar heeft het coronavirus zijn invloed op.
Tot onze spijt zijn er nog te veel onduidelijkheden t.a.v. de mogelijkheden voor concerten en beperkingen dat we gemeend hebben voor dit jaar geen vastgesteld programma te kunnen bieden binnen Huis Bergh.
Ook hebben zich al musici teruggetrokken en de afspraak afgezegd.

 

Bijgaand wel een aantal data waar een concert/evenement gepland staat waaronder ook de speciale VRIENDENMIDDAG in september. Indien u geïnteresseerd bent kunt deze data reeds in uw agenda reserveren.
Wij zullen u hier steeds informeren of een concert wel of geen doorgang kan hebben.

 

We betreuren deze gang van zaken maar willen voor een ieders veiligheid en gezondheid voorzichtig blijven. Wij hopen op uw begrip daarvoor.
Tenslotte hopen wij u allen in goede gezondheid te zijner tijd weer op Huis Bergh te ontmoeten.

Zaal Huis Bergh
Odayin trio 250x250

Odayin Trio – Beethoven, Brahms e.a.

zondag 16 mei 2021 – 16.30 uur GEANNULEERD

Nieuwe datum: zondag 7 november 2021 – 16.30 uur

Hanke Scheffer, Hrayr Ter-Sargsyan en Noam Staal leerden elkaar kennen op het conservatorium van Zwolle in 2015 en spelen sindsdien samen. Hanke zocht voor haar examen bij ArtEZ een violist en cellist om een werk voor een pianotrio uit te voeren. Zo is Odayin geboren. Odayin is ‘lucht’ in het Armeens. Programma op 16 mei is nog niet bekend.

Ensemble Odyssee

Ensemble Odyssee – Les Caractères de la Danse

zondag 4 juli 2021 – 15.30 uur

-UITVERKOCHT-

Ensemble Odyssee, opgericht in 2009, is een collectief van jonge  barokmuzikanten die zich inzetten voor het ontdekken van nieuwe wegen in de interpretatie van oude muziek. Op Huis Bergh brengen ze Les Caractères de la Danse ten uitvoer.
Een extravagante barokdans op airs de fanfares en airs champêtres in het Versailles van de Zonnekoning.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Oost-Nederlands Kamerkoor

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.