Links - Kasteel Huis Bergh
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > LINKS

Links

Algemeen

Hieronder is een overzicht van alle algemene ondernemingen en organisaties die op verschillende manieren verbonden zijn met Kasteel Huis Bergh.

Voorheen het Gelders Oudheidkundig Contact en is tegenwoordig het consulentschap voor erfgoed, musea en geschiedbeoefening in Gelderland.

Collectie Gelderland is in 2001 is begonnen als een initiatief van het Gelders Erfgoed. Op de website zijn de collecties te vinden van musea en oudheidkundige verenigingen uit Gelderland. Huis Bergh is hierop ook vertegenwoordigd.

mijnGelderland.nl is een website die verhalen bevat uit de geschiedenis van Gelderland. Elk verhaal op de website is ondergebracht bij een specifiek thema.

Een particuliere organisatie, steunt al sinds 1883 Nederlandse musea bij het aankopen van kunst.

De Euregio Rijn-Waal heeft als belangrijkste doel de grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van economie en maatschappij te verbeteren en te intensiveren.

Ontdek het historisch erfgoed in de bossen van de Euregio Rijn-Waal, van de Veluwe en het Bergherbos tot over de grens in Noordrijn-Westfalen.

Heemkundekring Bergh is een cultureel-historische vereniging met meer dan 1100 leden die als platform wil fungeren voor mensen die zich interesseren voor de geschiedenis van de mensen en het landschap van het land van Bergh.

Meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor communicatie- en presentatiemiddelen zoals affiches, bewegwijzering, brochures, huisstijlen en websites.

Pauline J. Marchand Schilderijenrestaurator is sinds 1988 werkzaam als erkend zelfstandig restaurator van schilderijen. Voor conservering, restauratie, advies en preventieve conservering van moderne en oude schilderkunst.

2keer.nl, full service marketing bureau gespecialiseerd in de volledige verzorging van marketing campagnes en strategische invulling daarvan.

Stichting In Arcadië is een onderzoekscentrum en planbureau voor groen erfgoed. Groen erfgoed is al het historisch waardevolle groen dat door de mens is bedacht en aangelegd.

AVRO Kunst Portal, de kunstclub van de AVRO.

Trouwen in de regio, naast de meest complete trouwen bedrijvengids met alle bedrijven op het gebied van trouwen vind je hier veel nuttige achtergrondinformatie voor jullie bruiloft.

Audiotour Kasteel Huis Bergh

Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen. Of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Huis Bergh oud is veel gebeurd en te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Huis Bergh zijn te beluisteren in het kasteel met een audiotour.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Horeca

Hieronder is een overzicht van alle horeca ondernemingen en organisaties die op verschillende manieren verbonden zijn met Kasteel Huis Bergh.

Hotel Montferland ligt midden in de bossen en op het hoogste punt van de Montferlandse heuvels. Waar eens een kasteel stond kunt u nu verblijven in comfortabele kamers.

Hotel-Restaurant Ruimzicht bestaat al meer dan 50 jaar en is gevestigd aan de Kilderseweg 19 in Zeddam. Begonnen als een klein hotel, dat nu uitgegroeid is naar een bedrijf met een diversiteit aan activiteiten. In het begin waren het alleen pensiongasten, tegenwoordig kan iedereen een gast zijn van Ruimzicht, zowel particulier als zakelijk. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten, waarmee Ruimzicht scoort.

Geniet van een heerlijk verblijf in een van de beste Bungalowparken in Gelderland.

Villa Ruimzicht Hotel & Restaurants, is bijzonder gelegen in een stadspark aan de rand van het centrum van Doetinchem. Het imposante monumentale pand is prachtig gerestaureerd en sinds september 2007 als hotel in gebruik. Villa Ruimzicht staat voor goede kwaliteit & service van eten (Eat out), feesten (Party on), vergaderen (to Meet) en slapen (Sleep in). Eigentijds Genieten in een historische omgeving.

Palestra, beauty – sauna – beweging – horeca , is een uniek centrum voor ontspanning, vermaak en lichaamsverzorging. Het ligt in het groene hart van de Achterhoek, direct aan het unieke recreatiegebied Stroombroek en naast bungalowpark Landal Stroombroek.

Audiotour Kasteel Huis Bergh

Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen. Of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Huis Bergh oud is veel gebeurd en te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Huis Bergh zijn te beluisteren in het kasteel met een audiotour.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Toerisme

Hieronder is een overzicht van alle toeristische ondernemingen en organisaties die op verschillende manieren verbonden zijn met Kasteel Huis Bergh.

Ontdek alles over overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden in de gemeente Montferland. Ook nuttig voor allerlei andere praktische informatie.

Ontdek alles over overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden in de Achterhoek. Ook nuttig voor allerlei andere praktische informatie.

Overnachten in de buurt van Kasteel Huis Bergh? Bij dit vakantiepark kunt u heerlijk overnachten met het complete gezin in een kindvriendelijke accommodatie.

Voor elke gelegenheid een activiteit!

Zoekmachine en Index voor het vinden van: Campings, Vakantiehuisjes, Hotels, Restaurants en Recreatieve Uitstapjes in de Achterhoek en Liemers.

Recreatie.nl op deze site vindt u een groot aanbod van bedrijven en instellingen, die voor uw vakantieplanning interessant kunnen zijn.

Meer dan 1100 tips voor een dagje uit.

Achterhoek Promotie genieten van de mooiste Regio, actief, sportief, ontspannend en recreatief in de Achterhoek en Liemers.

Alle informatie in de regio Achterhoek, Graafschap, Montferland, Liemers e.o.

Bungalowpark Hoenderloo is een prachtig bungalowpark midden in de Veluwse bossen in de provincie Gelderland.

Adressen voor een geslaagd kinderfeest en tips voor een dagje uit!

Activiteiten en evenementen in de Achterhoek vindt u op de Achterhoekagenda. Voor de toeristen begint hier het bezoek aan de Achterhoek.

Vakantiepark de Berkenhorst is een centraal gelegen park in Kootwijk, tussen grote steden als Apeldoorn en Amersfoort in. Het park heeft een divers aanbod qua accommodaties, waaronder groepsverblijven.

Cultuurzomer Achterhoek biedt een overzicht van zomerse evenementen  in de Achterhoek op het gebied van Cultuur en Erfgoed.

Wanneer u op zoek bent naar adressen of ideeën voor een actief of educatief dagje uit met kinderen, dan bent u bij 2Blocal aan het juiste adres. Ook Huis Bergh is hierop terug te vinden.

Een vakantie met je gezin of een ontspannen weekendje weg met z’n tweeën?
5 Sterren Vakantiepark De Twee Bruggen is gelegen in Winterswijk in de provincie Gelderland en biedt voor ieder wat wils.

Kastelen

Hieronder is een overzicht van alle websites over kastelen die op verschillende manieren verbonden zijn met Kasteel Huis Bergh.

De Nederlandse kastelenstichting zet zich in voor het behoud van de Nederlandse kastelen en hun omgeving.

De mooiste Gelderse kastelen en wandelroutes.

Verzamelpagina van kastelen in Nederland met algemene informatie en interessante weetjes.

Audiotour Kasteel Huis Bergh

Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen. Of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Huis Bergh oud is veel gebeurd en te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Huis Bergh zijn te beluisteren in het kasteel met een audiotour.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Oranjeroute

Ontdek de wortels van ons koningshuis. Veel plaatsen in Nederland en Duitsland hebben banden met het Huis van Oranje-Nassau. De 2500 kilometer lange Oranjeroute is een aaneenschakeling van historische hoogtepunten!

Groepsarrangementen

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.