Arrangementen - Kasteel Huis Bergh
15664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15664,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > ARRANGEMENTEN

Luxe (Groeps) Arrangementen

Niet ver van de grens tussen Nederland en Duitsland, ligt het prachtige Kasteel Huis Bergh. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en heeft een enorm rijke historie opgebouwd in de afgelopen 800 jaar. Het is tegenwoordig een multifunctioneel kasteel waarin voor elke gelegenheid wel een interessante rol weggelegd is. Denk bijvoorbeeld aan een luxueus culinair arrangement tijdens uw kasteel bezoek.

De mogelijkheden zijn eindeloos: wij helpen u graag met het vinden van het passende arrangement voor u en uw gezelschap.

Kasteel Huis Bergh

Prachtige groepservaringen in Huis Bergh

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Bus Arrangementen Groen omgeving

Grensoverschrijdend busarrangement

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.

Wijngaard Arrangementen

Wijnarrangement

Huis Bergh en Wijngoed Montferland hebben een speciaal arrangement voor u samengesteld waarbij wijnbeleving en de unieke locatie centraal staan. De wijnboer vertelt over de geschiedenis van Wijngoed Montferland en er worden verschillende wijnen voor u ingeschonken om te proeven.

kaatsbaan_250x250

Groepsarrangement met muntslag of landgoedwandeling

Combineer uw bezoek aan kasteel Huis Bergh nu met een Muntslag óf een Landgoedwandeling! Voor iedereen wat wils met dit veelzijdige arrangement waar u als historie-liefhebber óf als natuurliefhebber zeker mee uit de voeten kunt.

Gratis audiotour-App Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in onze audiotour door het kasteel.

qr code audiotour

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Archief

Kasteel Huis Bergh is een van Nederlands grootste kastelen. Ontdek de wortels van ons koningshuis en geniet van de uitgebreide kunstcollectie. Klik hier voor het archief van tentoonstellingen.

Over Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.