Kasteel Café Heeren Dubbel - Kasteel Huis Bergh
15655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15655,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > KASTEEL CAFE HEEREN DUBBEL

Kasteel Café Heeren Dubbel

Kasteel Café Heeren Dubbel

Ouderwetse gastvrijheid in het Koetshuis

Kasteel Café Heeren Dubbel is gevestigd in het oude koetshuis op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh. Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.

Voor de openingstijden van Kasteel Café Heeren Dubbel:

Voor meer informatie over het Kasteel Café Heeren Dubbel:

Wilt u Kasteel Huis Bergh ondersteunen? 

Aantrekkelijke sponsorprogramma’s en ledenvoordeel.

Heerlijk genieten van de rustieke omgeving

Kasteel Café Heeren Dubbel

De prachtige Ruiterzaal om heerlijk te genieten van uw lunch. 

Kasteel Café Heeren Dubbel

Het ruime Grand Cafe is praktisch en multifunctioneel.

Het Kasteel Café Heeren Dubbel beschikt over een prachtig zonnig terras waar u goed kan genieten van een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om uw feest op het terras te vieren. Met het uitzicht op het kasteel krijgt uw verblijf op het terras een middeleeuwse ambiance.

Het belangrijkste gebouw op de voorburcht is het Rentmeestershuis met zijn muurankers in de vorm van letters, dat uit het begin van de 17e eeuw stamt. In 1843 bevonden zich in het Rentmeestershuis beneden een wagenremise, een paardenstal en een waskeuken en op zolder een korenzolder. In 1995 werd op de begane grond een Theeschenkerij geopend.

Zaalverhuur in het kasteel

In het kasteel kunt u beschikken over de statige ontvangsthal, de middeleeuwse kasteelkelder of gezellige Habsburgerzaal. In het Koetshuis op de voorburcht zijn nog andere ruimtes te huur: de Ruiterzaal, de Bakkerij en de knusse Opkamer. Deze laatste is zeer geschikt voor kleine gezelschappen. Aan u de keus. Voor elke bijeenkomst een geschikte zaal.

Neem contact op met Kasteel Café Heeren Dubbel als u meer wilt weten over de mogelijkheden. U bent van harte welkom. We adviseren u graag en bieden onze hulp bij de organisatie van uw bijeenkomst.

Catering op het kasteel

Voor een vergadering, productpresentatie of teamuitje bent u bij Huis Bergh aan het juiste adres. Een prachtige historische locatie, goed verzorgde catering en de mogelijkheid om het kasteel te bezichtigen, geven uw bijeenkomst extra allure. U kunt gebruik maken van zowel zalen in het koetshuis en het kasteel.

Op de voorburcht van kasteel Huis Bergh staat het Koetshuis. In het Koetshuis zit Kasteel Café Heeren Dubbel. De keukenbrigade geeft een geheel eigentijdse invulling aan de klassieke Franse keuken. U kunt er niet alleen terecht voor seizoensgerichte maaltijden maar u bent ook welkom voor een lichte lunch, een kopje koffie of een high tea. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras genieten van al het lekkers dat Kasteel Café Heeren Dubbel te bieden heeft. Modern gemak in een middeleeuwse omgeving, wat wilt u nog meer?

Kasteel Café Heeren Dubbel

Een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch kunt u moeiteloos bestellen.

Kasteel Café Heeren Dubbel Terras

Genieten van het terras van Kasteel Huis Bergh.

Oranjeroute

Ontdek de wortels van ons koningshuis. Veel plaatsen in Nederland en Duitsland hebben banden met het Huis van Oranje-Nassau. De 2500 kilometer lange Oranjeroute is een aaneenschakeling van historische hoogtepunten!

Groepsarrangementen

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

Wilt u Kasteel Huis Bergh ondersteunen? 

Aantrekkelijke sponsorprogramma’s en ledenvoordeel.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.