Vrienden van Huis Bergh - Kasteel Huis Bergh
15636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15636,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > VRIENDEN VAN HUIS BERGH

Vrienden van Huis Bergh

Wordt een vriend van Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh heeft een uitgebreide kring van Vrienden. Zij zijn de ambassadeurs van het kasteel, ondersteunen de instandhouding van het culturele erfgoed en promoten activiteiten en evenementen.

Elk jaar organiseert de werkgroep ‘Vrienden van Huis Bergh’ een rijk en gevarieerd aanbod aan voorstellingen en optredens. De vrienden van Huis Bergh kunnen hier met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen van genieten.

N.B. De automatische incasso voor de vriendenbijdrage wordt op of rond 14 juni 2024 afgeschreven.

Ook Vriend van Kasteel Huis Bergh worden?

Exclusieve voordelen en historische mijlpaal.

Voordelen voor Vrienden van Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie van € 30,00 per persoon of € 45,00 per (echt)paar. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen.

Vrienden genieten aantrekkelijke privileges:

  • Vrije toegang tot het kasteel tijdens openingsuren.
  • Gereduceerde entreeprijzen voor hun introducés (maximaal twee per Vriend).
  • Korting op entreeprijzen van evenementen.
  • Korting op artikelen van de museumwinkel.
  • Korting op zaalhuur voor huwelijken, recepties, symposia en andere evenementen in kasteel en koetshuis (na drie jaar Vriendschap).
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse exclusieve Vriendenavond bij de opening van het thema van het jaar.

Plaatsreservering

Plaatsreservering voor de concerten die Huis Bergh aanbiedt is telefonisch mogelijk via 0314-661281 of u kunt een mail sturen aan info@www.huisbergh.nl.

Iedereen kan een Vriend worden

Iedereen kan een Vriend van Huis Bergh worden. Als u nog geen Vriend van Huis Bergh bent en na het zien van het programma en de voordelen op deze website interesse hebt gekregen, dan kunt u zich aanmelden door contact met ons op te nemen via 0314-661281 of vrienden@www.huisbergh.nl.

U kunt zich ook aanmelden door de antwoordkaart achterop de Vriendenfolder in te vullen. Een Vriendenfolder kunt u krijgen bij de kassa van Huis Bergh of wanneer u een concert bezoekt.

Automatische incasso

De jaarlijkse contributie voor de Vrienden van Huis Bergh wordt in jaarlijks in week 21 geïnd van de door u bij ons opgegeven rekening.

Vriend van Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Zakelijk samenkomen

Oranjeroute

Ontdek de wortels van ons koningshuis. Veel plaatsen in Nederland en Duitsland hebben banden met het Huis van Oranje-Nassau. De 2500 kilometer lange Oranjeroute is een aaneenschakeling van historische hoogtepunten!

Groepsarrangementen

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.