Trouwen - Kasteel Huis Bergh
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Trouwen en Feesten in stijl


Het kasteel is gesloten voor publiek. Alternatieve trouwlocaties zijn beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met het secretariaat, bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 16:00 uur, via info@www.huisbergh.nl of 0314-661281 

Een impressie van een onvergetelijk sprookjeshuwelijk

Vanaf januari 2026 weer mogelijk
Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor uw feest. Er kan zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door in het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

Ook een sprookjeshuwelijk op een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen beleven in de prachtige kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

De omgeving van het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een wandeling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.