Trouwen - Kasteel Huis Bergh
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Trouwen en Feesten in stijl


Vanaf oktober 2023 tot en met maart 2025 kan er vanwege de renovatie niet in het kasteel getrouwd worden. Informeer naar de mogelijkheden voor een huwelijk buiten of op een alternatieve locatie. 

Een onvergetelijk sprookjeshuwelijk

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor uw feest. Er kan zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door in het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

Ook een sprookjeshuwelijk op een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Uw bruiloft op een historische plek?

Uw feest in een kasteel? In Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en een warm welkom in de imposante ontvangsthal. En niet te vergeten: onder het genot van heerlijk eten en drinken! Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. In de zalen van het kasteel vierden zij hun feesten. Enkele eeuwen later is het nog steeds mogelijk te feesten op deze vorstelijke locatie.

Het kasteel heeft verschillende zalen voor feesten, recepties, presentaties of diners. De imposante ontvangsthal, de statige Habsburgerzaal, de middeleeuwse kasteelkelder en het Grand Café Heeren Dubbel staan tot uw beschikking.

Alles onder één dak

Kasteel Huis Bergh is een unieke plek waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd. Er is zelfs een kerk op loopafstand. Daarnaast staan het kasteel en het omringende parkbos de Plantage het hele jaar garant voor een mooie bruidsreportage. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding.

U kunt uw ontvangst natuurlijk ook combineren met een rondleiding in het kasteel of een heerlijke wandeling in de Plantage. In de omgeving van het kasteel is er voldoende parkeerruimte. Kasteel Huis Bergh beschikt over een geluidsinstallatie, microfoon en een vleugel in de hal en in de Habsburgerzaal.

Er zijn 2 voormalig verdedigingstorens omgebouwd tot speciale suites, dus u kunt zelfs blijven overnachten en extra zorgeloos genieten van deze onvergetelijke dag.

Bruidsparen

Voor elk onderdeel van het huwelijksfeest heeft het kasteel de perfecte ruimte. Talloze bruidsparen gaven elkaar al het ‘Ja-woord’ in de Habsburgerzaal. Maar ook voor het aansnijden van de bruidstaart, de receptie, het diner  en het feest zijn er diverse mogelijkheden in het kasteel of op de voorburcht. Het bruidspaar kan de dag stijlvol afsluiten en in alle rust en luxe nagenieten  in een suite in een van de twee kasteeltorens. De champagne staat natuurlijk klaar!

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Kasteel Huis Bergh of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met Kasteel Huis Bergh, tel. 0314 – 661281 of info@huisbergh.nl

Let op: het kasteel is van 1 oktober 2023-15 april 2025 vanwege restauratiewerkzaamheden niet beschikbaar als trouwlocatie!

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen beleven in de prachtige kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

 

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Bruidsreportage

Kasteel Huis Bergh vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft. Het is unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd. Het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding.

Bruidsbeurs/Open dag

Naast de reguliere huwelijksvoltrekkingen zijn er ook verschillende bruidsbeurzen waar Kasteel Huis Bergh op aanwezig zal zijn. Neem een kijkje in de wondere wereld van Kasteel Huis Bergh, haar schatten, levendige historie en raak bekend met de wijze waarmee wij uw bruiloft onvergetelijk maken.

Uw feest in een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.