Vriend van Huis Bergh - Kasteel Huis Bergh
20319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20319,page-child,parent-pageid-15445,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

AANMELDFORMULIER

AANMELDEN ALS VRIEND VAN HUIS BERGH

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunst- aankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

bv. 7041 AC, 's-Heerenberg
Profiteer van extra korting als u een Vriend van Huis Bergh lidmaatschap bundelt met een vriend of partner.

ADRESGEGEVENS

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Kasteel Huis Bergh zijn te bewonderen en te zien in het Kasteel Huis Bergh.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@www.huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.