Overnachten - Kasteel Huis Bergh
15500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15500,page-parent,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Romantisch weekendje weg

Luxueus overnachten in een kasteeltoren

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites. Op het landgoed kunt u bijkomen van uw drukke werkzaamheden, u kunt rustig werken of genieten van de cultuur en de natuur en natuurlijk van elkaar. Beide torens lenen zich prima voor een romantisch weekendje weg.

Overnachten Ontbijt Huis Bergh

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Ronde Toren Huis Bergh
Ronde Toren Interieur Huis Bergh
Platte Toren Huis Bergh
Platte Toren Interieur Huis Bergh

Uniek in Nederland

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites.

Romantisch weekendje weg

Op het landgoed kunt u bijkomen van uw drukke werkzaamheden, u kunt rustig werken of genieten van de cultuur en de natuur en natuurlijk van elkaar. Beide torens lenen zich prima voor een romantisch weekendje weg. Het glooiende landschap van het Montferland leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

Vorstelijk logeren op Kasteel Huis Bergh

Twee van de drie oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, zijn ingericht als luxueuze suites voor twee personen. Daar kunt u de sfeer van de middeleeuwen proeven en de intimiteit ervaren van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap. Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over.

De torens beschikken over modern comfort met alle eigentijdse communicatiemogelijkheden zoals gratis Wifi, een TV, een muziek en DVD- installatie, een klein keukengedeelte, een nespresso-apparaat en een afgescheiden woon- en slaapkamer.

Boek nu uw eigen kasteeltoren!

Op de gastenlijst van Kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u nog in de weg om uzelf kasteelheer of –vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren. Er zijn diverse arrangementen voor u samengesteld, waar uiteraard de kasteelbezichtigingen bij in opgenomen zijn.

Een origineel cadeau om te krijgen of te geven is een tegoedbon voor een luxe kasteelovernachting.

Trouwarrangement

Een torensuite biedt de ideale setting om uw geliefde romantisch ten huwelijk te vragen. Het kasteel is een officiële trouwlocatie en vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft.

 

Kosten: € 165,- p.p.

Wat is er romantischer dan je partner – geheel onverwacht- ten huwelijk te vragen?

Het bruidspaar kan de dag stijlvol afsluiten en in alle rust en luxe nagenieten in een bruidssuite in een van de twee kasteeltorens. De champagne staat natuurlijk klaar!

Trouwen in de Hoofdburcht

Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. De cadeauvoucher kunnen wij geheel naar uw wensen samenstellen en voorzien van een persoonlijke tekst. U kunt zelf de waarde en de inhoud van de voucher bepalen; denkt u bijvoorbeeld eens aan een luxueus, culinair arrangement met kasteelbezoek.

Verkiezing Special Hotels

Alle accommodaties die op de website staan, zijn aan een kritische selectie onderworpen. Elke locatie is kleinschalig, heeft iets geheel unieks en biedt de top aan service en gastvrijheid. Kasteel Huis Bergh wordt regelmatig genomineerd als een bijzondere locatie om te verblijven.

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.