Overnachten - Kasteel Huis Bergh
15500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15500,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Romantisch weekendje weg

Luxueus overnachten in een kasteeltoren.

Terwijl het kasteel wordt gerenoveerd, zijn de torens op de voorburcht beschikbaar voor overnachtingen in het weekend.

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites. Op het landgoed kunt u bijkomen van uw drukke werkzaamheden, u kunt rustig werken of genieten van de cultuur en de natuur en natuurlijk van elkaar. Beide torens lenen zich prima voor een romantisch weekendje weg.

Overnachten Ontbijt Huis Bergh

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Ronde Toren Huis Bergh
Ronde Toren Interieur Huis Bergh
Platte Toren Huis Bergh
Platte Toren Interieur Huis Bergh

Uniek in Nederland

Aan de rand van het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Sinds 2008 zijn er twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht ingericht als luxueuze suites.

Romantisch weekendje weg

Op het landgoed kunt u bijkomen van uw drukke werkzaamheden, u kunt rustig werken of genieten van de cultuur en de natuur en natuurlijk van elkaar. Beide torens lenen zich prima voor een romantisch weekendje weg. Het glooiende landschap van het Montferland leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

Vorstelijk logeren op Kasteel Huis Bergh

Twee van de drie oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, zijn ingericht als luxueuze suites voor twee personen. Daar kunt u de sfeer van de middeleeuwen proeven en de intimiteit ervaren van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap. Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over.

De torens beschikken over modern comfort met alle eigentijdse communicatiemogelijkheden zoals gratis Wifi, een woonkamer met een TV, een klein keukengedeelte, een nespresso-apparaat en een aparte slaapkamer met luxe bedden van Nilson beds.

Boek nu uw eigen kasteeltoren!

Op de gastenlijst van Kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u nog in de weg om uzelf kasteelheer of –vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren. Er zijn diverse arrangementen voor u samengesteld, waar uiteraard de kasteelbezichtigingen bij in opgenomen zijn.

Een origineel cadeau om te krijgen of te geven is een tegoedbon voor een luxe kasteelovernachting.

Culinair Arrangement

Naast overnachten kunt u heerlijk dineren bij Brasserie Brut een dorp verderop. Brut is een kruidenmolen van trendy en verfrissende recepturen met een licht brutaal sausje van no-nonsense.

 

Kosten: € 223,50,- p.p.

Als extra service wordt u opgehaald van het kasteel en na het diner teruggebracht!

Brasserie Brût; Culinair Arrangement

Bezoek Huis Bergh

De verzamelingen van Kasteel Huis Bergh omvatten o.a. een bijzondere verzameling vroege Italiaanse schilderijen, middeleeuwse handgeschreven boeken met miniaturen en schitterend penwerk. portretten van vroegere bewoners. De 15e en 16e eeuwse portrettengalerij is uniek voor Nederland. In de middeleeuwse toren is een wapenkamer en een muntenkamer.

In de omgeving

Huis Bergh wordt geflankeerd door het golvende landschap van het Montferland en ligt op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap
dat zich bijzonder goed leent voor wandeltochten of tochten per fiets.

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.