Ronde Toren - Kasteel Huis Bergh
17683
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17683,page-child,parent-pageid-15500,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Tarieven Overnachten Kasteeltoren

Voor uw verblijf in een kasteeltoren heeft u keuze uw twee verschillende kamers. Beide torens bieden u een intieme sfeer waarin u helemaal uzelf kunt zijn en vollop kunt genieten gedurende uw verblijf.

Ronde Toren

Vanaf de toegangspoort van Kasteel Huis Bergh loopt u recht op de ronde toren af. Deze toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. De brug leidt naar de oude vestigingwal die gedeeltelijk rond het kasteel loopt en van daaruit naar het achttiende-eeuwse Parkbos De Plantage. Via een kleine trap aan de voorzijde van de toren komt u op de eerste verdieping. Hier is de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal, precies zoals het in een historische verdedigingstoren moet zijn. In de salon zorgen de ronde muren en hoge plafonds voor een bijzondere ambiance.

 

Het uitzicht vanuit de kleine vensters is uniek. Aan de ene kant is er zicht op het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u op de laatmiddeleeuwse wal met het Parkbos de Plantage. Naast de toren heeft u een terrasje in de tuin van de voorburcht.

Zo t/m do Vrij t/m za
Ronde Toren € 264,50 € 294,50

De prijs is per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.

Neem een kijkje in de Ronde Toren.

Huis Bergh ronde toren woonkamer
Huis Bergh ronde toren slaapkamer

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeau voucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder is een overzicht van de speciale arrangementen:

Faciliteiten in beide torens

  • Queensize bed
  • Badkamer met bad of douche
  • Apart toilet
  • Flatscreen
  • Draadloos internet
  • Kitchenette met Nespresso-apparaat
  • Eigen zonneterras bij de kasteeltoren
  • Ontbijt op bed

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.