Tarieven - Kasteel Huis Bergh
15924
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15924,page-child,parent-pageid-15500,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Tarieven Overnachten Kasteeltoren

Voor uw verblijf in een kasteeltoren heeft u de keuze uit twee verschillende kamers. Beide torens bieden een intieme sfeer waarin u helemaal uzelf kunt zijn en waarin u volop kunt genieten van uw verblijf.

Platte Toren

De platte toren ligt direct naast het Koetshuis. Via een smalle buitentrap komt u op de eerste etage van de toren. Hier bevindt zich de riante slaapkamer en de moderne badkamer. De ronde muren, de hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen zorgen voor een intieme sfeer. Een wenteltrap buiten de slaapkamer leidt u naar de stijlvolle salon op de tweede etage. Hier kunt u volop genieten van het comfort dat deze suite u biedt.

 

De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting. Het meubilair, de stoffen en materialen zijn met grote zorg geselecteerd; dit alles is van de beste kwaliteit en de hoogste standaard. Vanuit deze vorstelijke ambiance kijkt u uit op de kasteelpoort en het hoofdgebouw van het kasteel.

Ma t/m do Vrij t/m za Zondag
Platte Toren € 264,50 € 294,50 € 264,50

De prijzen zijn per nacht, voor twee personen inclusief ontbijt en gratis entree kasteel.

Ronde Toren

Vanaf de toegangspoort van Kasteel Huis Bergh loopt u recht op de ronde toren af. Deze toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. De brug leidt naar de oude vestigingswal die gedeeltelijk rond het kasteel loopt en die van daaruit naar het 18e-eeuws Parkbos De Plantage loopt. Via een kleine trap aan de voorzijde van de toren komt u op de eerste verdieping. Hier is de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal, precies zoals het in een historische verdedigingstoren moet zijn. In de salon zorgen de ronde muren en hoge plafonds voor een bijzondere ambiance.

 

Het uitzicht vanuit de kleine vensters is uniek. Aan de ene kant is er zicht op het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u op de laatmiddeleeuwse wal met het Parkbos de Plantage. Beneden aan de waterkant heeft u een privé-terrasje aan de oever van de gracht.

Ma t/m do Vrij t/m za Zondag
Ronde Toren € 264,50 € 294,50 € 264,50

De prijzen zijn per nacht, voor twee personen inclusief ontbijt en gratis entree kasteel.

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen te boeken in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder treft u een overzicht van de speciale arrangementen:

Faciliteiten in beide torens

  • Queensize bed
  • Badkamer met bad of douche
  • Apart toilet
  • Flatscreen
  • Draadloos internet
  • DVD/CD-installatie
  • Kitchenette met Nespresso-apparaat
  • Eigen zonneterras bij de kasteeltoren
  • Ontbijt op bed

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.