Overnachten Formulier - Kasteel Huis Bergh
17955
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17955,page-parent,page-child,parent-pageid-15445,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Contactformulier Overnachten

Om u beter van dienst te zijn, vragen wij u aan te geven welk onderwerp betrekking heeft op uw bericht.

PLAN UW ROMANTISCHE OVERNACHTING

Kasteel Huis Bergh is gevestigd vlak bij de Nederlands-Duitse grens. Plan uw bezoek aan Kasteel Huis Bergh en geniet ten volle van de mogelijkheden die wij u bieden. Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg beleeft een overweldigende ervaring.

ADRESGEGEVENS

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. Verhalen over deze rijke historie van Kasteel Huis Bergh zijn te bewonderen en te zien in Kasteel Huis Bergh.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@www.huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.