Bert van den Brink - Kasteel Huis Bergh
27430
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27430,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > BERT VAN DEN BRINK

Bert van den Brink

Pianorecital

zondag 30 oktober 2022 – 16.30 uur

Bert van den Brink werd geboren op 24 juli 1958. De eerste pianoles kreeg hij toen hij vijf jaar oud was. In 1976 begon Bert met zijn opleiding tot
klassiek pianist aan het Utrechts Conservatorium. Hij improviseerde al van jongs af aan op piano en orgel en is op dat gebied autodidact.
In de eerste periode na de studie heeft Bert regelmatig klassieke concerten gegeven, later kwam het accent meer bij de geïmproviseerde muziek te liggen.
Op 30 oktober speelt hij op Kasteel Huis Bergh werk van Robert Schumann, jazz standards en eigen composities.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Bert van den Brink werd geboren op 24 juli 1958. De eerste pianoles kreeg hij toen hij vijf jaar oud was. In 1976 begon Bert met zijn opleiding tot klassiek pianist aan het Utrechts Conservatorium. In 1982 studeerde hij cum laude af. Hij improviseerde al van jongs af aan op piano en orgel en is op dat gebied autodidact. In de eerste periode na de studie heeft Bert regelmatig klassieke concerten gegeven, later kwam het accent meer bij de geïmproviseerde muziek te liggen.

In 2007 kreeg Bert van den Brink de VPRO/BOY EDGARPRIJS. Bert is veelvuldig te beluisteren als pianist, organist en accordeonist. Uniek is de cd “BLOWING” (2013).

Bert is ook aktief als arrangeur/producent. Het Metropole Orkest, het Nederlands Blazers Ensemble, Paul de Leeuw, Denise Jannah en anderen spelen arrangementen en bewerkingen van hem. Een van de hoogtepunten is de bewerking van de opera Porgy & Bess uitgevoerd door de Houdini’s en Nieuw Sinfonietta Amsterdam.

Uitvoerder

Bert van den Brink

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 23,-

Vrienden: € 19,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 13,50

U kunt ook kaarten reserveren door te bellen met 0314-661281 of te mailen naar info@huisbergh.nl onder vermelding van kerstconcert.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.