Kerstconcert - Kasteel Huis Bergh
20110
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20110,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > KERSTCONCERT

Koorschool Midden-Gelderland

kerstconcert Koorschool midden-gelderland

Gaudete

zondag 15 december – 11.00 uur en 16.30 uur

Een sfeervol Kerstconcert door de jonge stemmen van het nationaal bekende Kamerkoor van de Koorschool Midden – Gelderland onder leiding van oud-’s-Heerenbergenaar Albert Wissink, oprichter, artistiek leider en dirigent van de Koorschool. Bekend en minder bekend kerstrepertoire uit verschillende landen en stijlperioden wisselt elkaar af in de prachtig aangeklede hal van Huis Bergh en brengt u in jubelende, verstilde of ontroerende stemming op weg naar kerst 2019. Onder andere met muziek van B. Britten, J.S. Bach, Z. Kodaly en R.V. Williams, a cappella en met pianobegeleiding. Natuurlijk mag het Stille Nacht van F. Gruber niet ontbreken.

En dit jaar zullen er voor eerst twee concerten plaatsvinden! U kunt kiezen of u om 11.00 uur of om 16.30 uur komt kijken.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

De Koorschool Midden – Gelderland is een zang- en kooropleiding voor kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 23 jaar in Ede en Wageningen.
Zij verzorgen vandaag dit veelzijdige kerstprogramma op hoog stemtechnisch-
en muzikaal niveau.

Het koor treedt regelmatig op in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor en verzorgt eigen uitvoeringen van onder andere de Matthäuspassion en het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. Kom met ons genieten van dit concert op weg naar het kerstfeest.

Uitvoerders

Koorschool Midden-Gelderland
Albert Wissink

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 21,50

Vrienden: € 18,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 13,50

Extra aantrekkelijk

Tegen een speciale prijs (€21,00) serveert Kasteel café Heeren Dubbel een High tea. Tijdig reserveren is verplicht: 0314-675090.

Het koor in Kruispunt

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.