Marjolein Keuning - Kasteel Huis Bergh
26953
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26953,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > MARJOLEIN KEUNING

Marjolein Keuning & Leon Mennen

songs-in-silence

Songs in Silence: Trek

zaterdag 28 mei – 17.00 & 19.30 uur 

Dit voorjaar presenteert Theaterkantoor met actrice, zangeres en outdoor-fanaat Marjolein Keuning meerdere buitenconcerten op verschillende locaties. Theaterkantoor is gespecialiseerd in het organiseren van unieke belevingsconcerten, waarbij meerdere zintuigen geprikkeld worden.

“Songs in Silence: Trek” is een liedprogramma waarin Marjolein, begeleid door gitarist Leon Mennen, vertelt over haar trekking langs de Engelse kust. Mooie muziek en verhalen worden afgewisseld, waarbij het publiek midden in de natuur lekker met de voeten in het gras kan genieten.

 

Tijdens het concert liggen of zitten mensen op hun eigen matje of stoel. Er worden koptelefoons uitgedeeld zodat je volledig kunt wegdromen. Daarnaast ontvangen de bezoekers een ‘lekkerBAG’ met diverse lekkernijen en een drankje voor tijdens het concert.

Dit is een unieke kans om bijzondere buitenplekken te ontdekken. Voorafgaand kan je de aansluitende locatie bezoeken of een mooie wandeling maken.

Vergeet je eigen kleedje, deken of stoeltje niet!

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in theater en tv.
Zij speelde in vele musicals oa Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle programma ‘Het gevoel van’, waar ze duetten met veel internationale artiesten zong.
Velen kennen haar van haar spraakmakende rol in Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze Maxime speelde, en ook van vele andere rollen op tv en film.

Nu gaat ze terug naar haar eerste liefdes, zang en gitaar.
Sinds korte tijd speelt zij samen met Leon Mennen, veelgevraagd gitarist in studios, theater en concertzaal.

In een programma van een uur neemt zij U mee in de wereld van de bluegrass, country en standards.

Uitvoerder

Marjolein Keuning
Leon Mennen

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 35,- (excl. servicekosten)

Inclusief koptelefoon & LekkerBAG

songs-in-silence-radio

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.