Odayin Trio - Kasteel Huis Bergh
20123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20123,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > ODAYIN TRIO

Odayin trio

Odayin trio 250x250

Beethoven, Brahms e.a.

zondag 7 november – 16.30 uur

Hanke Scheffer, Hrayr Ter-Sargsyan en Noam Staal leerden elkaar kennen op het conservatorium van Zwolle in 2015 en spelen sindsdien samen. Hanke zocht voor haar examen bij ArtEZ een violist en cellist om een werk voor een pianotrio uit te voeren. Zo is Odayin geboren. Odayin is ‘lucht’ in het Armeens. Ze hebben sinds de oprichting al vele concerten gegeven door heel Nederland.
Op 7 november zullen zij werken van onder andere Beethoven en Brahms ten gehore brengen.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Het Odayin trio werd in 2015 opgericht door Hrayr Ter-Sargsyan(viool), Noam Staal(cello) en Hanke Scheffer(piano). Sindsdien traden ze door heel het land op.

 

Het Odayin trio won de publieksprijs en de tweede prijs bij het ArtEz kamermuziekconcours dat in juli 2016 werd gehouden.

 

In 2018 debuteerde het trio op radio 4 opium, waar het werken van Frank Martin en Bedrich Smetana ten gehore bracht. Ze volgden masterclasses bij het Osiris trio en ontvingen lessen van o.a. Frank van de Laar en Sarah Kapustin.

Uitvoerders

Hrayr Ter-Sargsyan – viool
Noam Staal – cello
Hanke Scheffer – piano

website

Odayin trio

Kaarten bestellen

Entree: € 23,-

Vrienden: € 19,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 13,50

Odayin Trio

Odayin Trio 535x342

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.