Rico - Kasteel Huis Bergh
26251
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26251,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
rico-wapenkamer

Exclusieve bijeenkomsten

zaterdag 9 oktober – 17.00 uur & zondag 10 oktober – 11.00 uur

Op zaterdag 9 oktober om 17.00 uur en zondag 10 oktober om 11.00 uur zal de Zwolse rapper Rico (bekend van o.a. Opgezwolle en Fakkelbrigade) 2 exclusieve bijeenkomsten houden in het kasteel.

Hij vertelt tijdens de rondleiding in het kasteel over zijn belevenissen en ervaringen en laat de muziek horen die hij tijdens verblijf heeft gemaakt.
Daarnaast krijgt u een uniek kijkje op het gastenverblijf waar hij verbleef.

Let op, wij vragen een coronatoegangsbewijs voor dit evenement.
Hier onder leest u daarover meer informatie.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Over Rico

Als Opgezwolle speelde hij zich – samen met Sticks en Delic – begin deze eeuw blijvend in de kijker. Maar inmiddels heeft de Arubaans-Nederlandse rapper Rico (1977) veel meer op zijn cv staan. Solo en in samenwerkingen met onder andere Extince, Typhoon en Akwasi.

Erfgoedfestival 2021

Huis Bergh is dit jaar een van de locaties tijdens het Erfgoedfestival 2021.
Dat is tien kunstenaars, geïnspireerd door tien Gelderse erfgoedlocaties. Het thema van dit jaar is ‘Aan het werk’.
In het kader van het festival heeft Rico in het kasteel verbleven van 15-19 juli en heeft zich laten inspireren door het kasteel en de omgeving.
Op 3 oktober tijdens de opening van het festival laat hij zien wat het resideren op Huis Bergh hem heeft opgeleverd. De opening van het Erfgoedfestival is online te volgen.

Op 3 oktober tijdens de opening van het festival laat hij zien wat het resideren op kasteel Huis Bergh hem heeft opgeleverd. De opening van het Erfgoedfestival is live te volgen.

Uitvoerders

RICO

website

rico-huis-bergh

Rico bij Kasteel Huis Bergh

Kaarten bestellen

Entree: € 13,50

Om kaarten te bestellen drukt u op de knop hierboven.
Kies dan voor 9 of 10 oktober en dan ‘Optreden van Rico McDougal’.
Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.
Duur ca. 1,5 uur.

Huis Bergh en Corona

We houden het kasteel graag veilig. Iedereen vanaf 13 jaar dient daarom bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen. Via de CoronaCheck-app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code op uw mobiele telefoon.

Er zijn drie varianten van deze QR-code mogelijk:

Een vaccinatiebewijs nadat u volledig gevaccineerd bent.
Een negatieve testuitslag; maak via www.testenvoortoegang.org een afspraak voor een gratis coronatest. Deze negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.
Een herstelbewijs dat u in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona.

Hebt u geen mobiele telefoon of hebt u de CoronaCheck-app niet op uw telefoon? Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via www.CoronaCheck.nl. In het geval van een print dient u óók uw identiteitsbewijs mee te nemen. Let op: de vaccinatiekaart die na het vaccineren verstrekt wordt, is géén coronatoegangsbewijs.

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.