Ulftse Nachtegalen - Kasteel Huis Bergh
20117
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20117,page-child,parent-pageid-17069,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > ULFTSE NACHTEGALEN

Ulftse Nachtegalen

Ulftse Nachtegalen 250x250

Jonge Nachtegalen

zondag 2 februari – 16.30 uur

Al vele malen gaven de nachtegalen bijzondere kerstconcerten in Huis Bergh maar dit keer is er gekozen voor een Frans/Scandinavisch programma op zondag 2 februari 2020.
Laat u zich meevoeren in de prachtige muziek van o.a. Fauré, Poulenc en oorstrelende volksmelodieën uit Scandinavië.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

De 3 koren van de Ulftse Nachtegalen: het Jeugdkoor en Luscinia o.l.v. Ben Simmes en de Jonge Nachtegalen o.l.v. Lizette Tijdink zijn al bijna 60 jaar een begrip in Nederland en zelfs over de landsgrenzen.
De koren vallen met grote regelmaat in de prijzen tijdens concoursen en korenfestivals. In 2018 veroverde het jeugdkoor de 2-jaarlijkse titel ‘Beste Koor van Gelderland’ en natuurlijk zullen de meiden deze titel in 2020 vol overgave gaan verdedigen. De vakjury’s prijzen de koren om hun koorklank, zuiverheid en muzikale interpretaties.

Uitvoerder

Ulftse Nachtegalen

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 21,50

Vrienden: € 18,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 13,50

Extra aantrekkelijk

Tegen een speciale prijs (€21,00) serveert Kasteel café Heeren Dubbel een High tea.
Tijdig reserveren is verplicht: 0314-675090.

Eerder op Huis Bergh

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.