Herfstvakantie - Kasteel Huis Bergh
20504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20504,page-child,parent-pageid-15496,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HOME > KINDEREN > HERFSTVAKANTIE

De gruwelijk griezelige kasteeltocht

Herfstvakantie op Kasteel Huis Bergh

Tijdens de herfstvakantie kun je in het kasteel een gruwelijk griezelige kasteeltocht meemaken. Het kasteel is natuurlijk een superplek om te griezelen, met al die enge nisjes, gangen en kelders….

Wanneer in de herfstvakantie?

Zondag 14, woensdag 17, zondag 21, woensdag 24, donderdag 25 en zondag 28 oktober 2018
om 13.00 en 14.30 uur.

Het programma is geschikt voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar.
Ouders en grootouders zijn van harte welkom om mee te doen.
Kinderen worden uitgenodigd om zo eng mogelijk verkleed naar het kasteel te komen!

Kosten: € 8,50 p.p.

Inclusief traktatie.

Maria Elisabeth griezel

Wilt u ook een bijzonder kinderfeestje vieren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Wat ga je doen?

Je wordt geschminkt en verkleed als spook. Als je thuis superenge kleding hebt, mag je dat natuurlijk ook aandoen. In het kasteel zijn allerlei enge dingen te zien, te doen, te horen, te voelen en te beleven. In de kasteelkelder wordt een griezelig verhaal verteld. Hou jij het vol om helemaal tot het einde van het verhaal te luisteren? De gids neemt je mee op reis langs bijzonder griezelige objecten. Wie weet wie of wat je tegen het lijf loopt: wees op alles voorbereid!

Durf jij het aan om van de kelder door het kasteel helemaal naar de toren gaan? Tip: neem vooral een zaklamp mee, er zijn érg donkere ruimtes waar we langskomen…
Als je aan het einde van de tour nóg niet bent gevlucht voor alle enge dingen, wordt je natuurlijk beloond voor je dapperheid.

Kom alvast een voorproefje nemen op Halloween en kom op het griezelfeest in de herfstvakantie in kasteel Huis Bergh!

Eenmalige griezelavondopenstelling

Heb je al eens in het donker door een kasteel gelopen? Voor de extra-stoere griezelaars is er dit jaar speciaal een avondopenstelling op vrijdag 26 oktober om 18.30 uur. Kom kijken welke griezels er ’s nachts in het kasteel rondspoken!

Kosten: € 9,50 p.p.

Inclusief traktatie.

Inv 008 skelet

Het programma is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om ook mee te doen met de interactieve voorstelling. Het programma vindt plaats om 13.00 uur en om 14.30 uur op de volgende data: 14, 17, 21, 24, 25 en 28 oktober 2018. Entree: 8,50 euro per persoon inclusief traktatie.

 

Kinderen worden uitgenodigd om zo eng mogelijk verkleed naar het kasteel te komen!

KOOP NU UW TICKETS

In de mei-, de zomer- en de herfstvakantie presenteert Huis Bergh speciale programma’s voor kinderen. Deze programma’s zijn vaak heel druk bezocht.
Koop hier alvast uw tickets om u ervan te verzekeren dat u een plek heeft voor dit programma ‘Griezelkasteel’.

LET OP: kijk goed voor welke dag u de tickets koopt.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

Ridderslag als kinderfeestje

De Ridderslag is buiten het reguliere programma ook te boeken als kinderfeestje. Deze zijn het gehele jaar te reserveren m.u.v. de herfstvakantie.

Kosten: € 7,50 p.p.*

*met een minimum van € 80,-
Kinderfeestjes zijn het gehele jaar te reserveren m.u.v. de herfstvakantie.

Ridderslag in Kasteel Huis Bergh

Educatief schoolprogramma

Voor scholen is er een uitgebreid aanbod educatieve progamma’s. In al onze programma’s staan niet alleen geschiedenis, kunst en cultuur centraal, maar spelen taalverrijking en communicatie ook een grote rol.

Alle programma’s zijn (deels) interactief. Door middel van vragen worden de kinderen gestimuleerd zich in te leven in een ander deel van de geschiedenis, zodat ze het zojuist geleerde kunnen toepassen. Ze leren op deze manier te luisteren naar elkaar en elkaars mening te respecteren. De woordenschat wordt uitgebreid en ze leren hun eigen plaats in de maatschappij in te schatten.

Overige Activiteiten

Naast de reguliere kinderfeestjes en het educatieve schoolprogramma zijn er ook overige activiteiten en spelletjes beschikbaar op Kasteel Huis Bergh. Neem een kijkje in de wondere wereld van Kasteel Huis Bergh, haar schatten en levendige historie.

Wilt u ook een bijzonder kinderfeestje vieren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.