Habsburgerzaal - Kasteel Huis Bergh
16220
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16220,page-child,parent-pageid-16212,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > ZALENVERHUUR > HABSBURGERZAAL

Habsburgerzaal

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Een kasteel met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor een feest. Er kan sinds kort zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door op het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

De Habsburgerzaal bevindt zich direct naast de hal en is tevens de theaterzaal van Kasteel Huis Bergh. In theateropstelling kunnen 140 personen plaats nemen voor een congres of vergadering. Door de houten vloer en het houten plafond is deze zaal ook uitermate geschikt voor concerten. U kunt hier vorstelijk dineren (maximaal 70 personen) onder toeziend oog van de Habsburgse vorsten.

De Yamaha concertvleugel kan gebruikt worden.

Er is geluidsapparatuur en draadloos internet aanwezig.

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen met ons, of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

 

Tel: 0314-661281

E-mail: info@huisbergh.nl

Zakelijke Bijeenkomst Habsburgerzaal

Alles bij elkaar voor een sprookjeshuwelijk!

Neem nu contact met ons op voor een boeking.