Ridder van Huis Bergh - Kasteel Huis Bergh
17597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17597,page-parent,page-child,parent-pageid-15445,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

AANMELDFORMULIER

AANMELDEN ALS RIDDER VAN HUIS BERGH

Ridders zijn de exclusieve bedrijfsvrienden van het Huis Bergh. De hedendaagse Ridder beschermt het kasteel niet met het zwaard maar met hun hart. Want de hedendaagse ridder is een noaber. Een paar keer per jaar worden de ridders op Huis Bergh uitgenodigd. Zij krijgen dan een kijkje achter de schermen op Huis Bergh. Bovendien mogen deze nobele Ridders het imposante erfgoed inzetten voor de promotie van het eigen bedrijf.

Ridder wordt je niet zo maar. De inauguratie vindt plaats via de Ridderslag. Een ceremoniële gebeurtenis die gerust mag worden beschouwd als een mijlpaal in de historie van het bedrijf. Bovendien betalen Ridders een jaarlijkse bijdrage van €5.000,-. Daarvoor krijgen zij aanzienlijk veel voordelen en privileges in het kasteel.

ADRESGEGEVENS

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Kasteel Huis Bergh zijn te bewonderen en te zien in het Kasteel Huis Bergh.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@www.huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.