Verkiezing Special Hotels - Kasteel Huis Bergh
16295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16295,page-child,parent-pageid-15500,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Kasteel Huis Bergh valt in de prijzen!

Luxueus overnachten in een kasteeltoren

De twee voormalige verdedigingstorens van Kasteel Huis Bergh zijn als derde geëindigd bij de ’Verkiezing Special Hotel 2013’. Het team van Specialhotels.nl selecteert jaarlijks de mooiste hotels in Nederland, België en Luxemburg.

Buiten Tuin Kasteel Huisbergh

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Uniek in Nederland

De mogelijkheid om te verblijven in de twee voormalige torens bestaat nu een aantal jaren. Al velen hebben er gebruik van gemaakt. Het zijn de enige verdedigingstorens in Nederland waarin je kunt overnachten. Men kan er de sfeer proeven van de middeleeuwen en de intimiteit ervaren van de dikke kasteelmuren, de nisjes en de smalle wenteltrap. Tegelijkertijd laat de luxe inrichting van de suites niets te wensen over. De torens zijn voorzien van alle gemakken zoals een moderne badkamer, draadloos internet en een flat screen.

Bronzen prijs

Uit de selectie zijn drie locaties uit de bus gekomen, waaronder Kasteel Huis Bergh. Het zijn locaties die het beste scoorden in de beoordeling van de gasten én die de organisatie het meest veelbelovend vond voor 2013. De bronzen prijs is naar de twee torens op de voorburcht van het kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg gegaan.

Cultureel ondernemerschap

Voor Kasteel Huis Bergh is het winnen van deze prijs fantastisch. Door de torens te exploiteren probeert Kasteel Huis Bergh -als cultureel ondernemer- inkomsten te genereren om het kasteel, het archief, de kunstverzameling en het landgoed te bewaren voor de toekomst.

Boek nu uw eigen kasteeltoren!

Op de gastenlijst van Kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu ligt vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u nog in de weg om u kasteelheer of –vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren. Er zijn diverse arrangementen voor u samengesteld en daar zijn uiteraard de kasteelbezichtigingen bij in opgenomen.

Een origineel cadeau om te krijgen of te geven is een tegoedbon voor een luxe kasteelovernachting.

Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u zich wenden tot:

Kasteel Huis Bergh
Hof van Bergh 8
’s-Heerenberg
info@huisbergh.nl
0314-661281

Trouwarrangement

Een torensuite is ideaal om uw geliefde romantisch ten huwelijk te vragen. Het kasteel is een officiële trouwlocatie en vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft.

 

Kosten: € 160,- p.p.

Wat is er romantischer dan je partner – geheel onverwacht- ten huwelijk te vragen?

Het bruidspaar kan de dag stijlvol afsluiten en in alle rust en luxe nagenieten in de bruidssuite in een van de twee kasteeltorens. De champagne staat natuurlijk klaar!

Trouwen in de Hoofdburcht

Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. De cadeauvoucher kunnen wij geheel naar uw wensen samenstellen en voorzien van een persoonlijke tekst. U kunt zelf de waarde en de inhoud van de voucher bepalen; denkt u bijvoorbeeld eens aan een luxueus, culinair arrangement met kasteelbezoek.

Verkiezing Special Hotels

Alle accommodaties die op de website staan, zijn aan een kritische selectie onderworpen. Elke locatie is kleinschalig, heeft iets geheel unieks en biedt de top aan service en gastvrijheid. Kasteel Huis Bergh wordt regelmatig genomineerd als een bijzondere locatie om te verblijven.

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.