Arrangementen - Kasteel Huis Bergh
16291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16291,page-parent,page-child,parent-pageid-15500,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > OVERNACHTEN > ARRANGEMENTEN

Luxe Arrangementen

Luxueus overnachten in een kasteeltoren

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. De cadeauvoucher kunnen wij geheel naar uw wensen samenstellen en voorzien van een persoonlijke tekst. U kunt zelf de waarde en de inhoud van de voucher bepalen; denkt u bijvoorbeeld eens aan een luxueus, culinair arrangement met kasteelbezoek.

Overnachten Ontbijt Huis Bergh

Wilt u ook een onvergetelijke avond ervaren?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen te boeken in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder vindt u een overzicht van de speciale arrangementen:

Boek nu uw eigen kasteeltoren!

Op de gastenlijst van Kasteel Huis Bergh stonden eens koningen, hertogen en vele andere prominenten. Nu is vorstelijk overnachten binnen ieders bereik. Niets staat u nog in de weg om uzelf kasteelheer of –vrouw te voelen in uw eigen kasteeltoren. Er zijn diverse arrangementen voor u samengesteld en daar zijn uiteraard de kasteelbezichtigingen bij in opgenomen.

Een origineel cadeau om te krijgen of te geven is een tegoedbon voor een luxe kasteel overnachting.

Aanzoek arrangement

Een torensuite biedt de ideale setting om uw geliefde romantisch ten huwelijk te vragen. Het kasteel is een officiële trouwlocatie en vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft.

 

Kosten: € 165,- p.p.

Wat is er romantischer dan je partner – geheel onverwacht- ten huwelijk te vragen?

Het bruidspaar kan de dag stijlvol afsluiten en in alle rust en luxe nagenieten in een bruidssuite in een van de twee kasteeltorens. De champagne staat natuurlijk klaar!

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.