ANBI - Kasteel Huis Bergh
15653
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15653,page-child,parent-pageid-15645,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ANBI Gegevens

ANBI Gegevens Torenmolen Zeddam

Onze Vereniging Vrienden van de Zeddamse Torenmolen is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. Deze  afkorting staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Vanaf  1 januari 2014 moet een ANBI de gevraagde gegevens door de Belastingdienst op de internetsite plaatsen.

Hieronder volgt een opsomming van deze gegevens.

Online uw tickets reserveren voor Kasteel Huis Bergh!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Naam

Vereniging Vrienden van de Zeddamse Torenmolen

Fiscaal nummer

817195075

Samenstelling Bestuur

Secretaris:
de heer L. Roes

Penningmeester:
de heer K. Cnossen

Overige bestuursleden:
de heer M. van den Berg
de heer P. Pouwels
de heer F. Delleman

Contactgegevens

Grafelijke Korenmolen Zeddam
P/a  K. Cnossen, penningmeester
Oude Doetinchemseweg 85
7038 EJ  Zeddam
Bovendorpsstraat 14
7038 EC Zeddam
t. (Huis Bergh): 0314-661281
e. torenmolen@huisbergh.nl
i. www.huisbergh.nl/torenmolen

Beleid en doelstelling

Het leveren van een financiële bijdrage voor onderhoud/ restauratie en instandhouding van de Zeddamse Torenmolen. Openstelling van de molen; het in werking stellen van de molen en zo nodig het malen door de molenaars, mede het begeleiden van bezichtigingen  en het rondleiden door gidsen.

Beloningsbeleid

Alle leden doen geheel belangeloos hun werkzaamheden voor de vereniging en ontvangen hiervoor geen enkele vergoeding.

Activiteiten

Nationale Molenweekend, Nationale Monumentendag, Kunst en Kunstig weekend te Zeddam, het ontsteken van de Kerstster bij de molen  en de Oliebollenactie.

Financiële verantwoording

Voor de financiële rapportage zie bijlage.

Audiotour Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie en de bijzondere kunstverzameling van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in onze audiotour door het kasteel.

qr code audiotour

Oranjeroute

Ontdek de wortels van ons koningshuis. Veel plaatsen in Nederland en Duitsland hebben banden met het Huis van Oranje-Nassau. De 2500 kilometer lange Oranjeroute is een aaneenschakeling van historische hoogtepunten!

Groepsarrangementen

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

Online uw tickets reserveren voor Kasteel Huis Bergh!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.