Bruidsreportage - Kasteel Huis Bergh
16267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16267,page-child,parent-pageid-15498,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > BRUIDSREPORTAGE

Unieke bruidsreportage

Een unieke bruidsreportage

Kasteel Huis Bergh vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft. Het is een unieke locatie waar uw hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Ook een sprookjeshuwelijk op een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Uw bruiloft op een historische plek?

Uw feest in een kasteel? In Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en een warm welkom in de imposante ontvangsthal. En niet te vergeten: onder het genot van heerlijk eten en drinken! Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. In de zalen van het kasteel vierden zij hun feesten. Enkele eeuwen later is het nog steeds mogelijk te feesten op deze vorstelijke locatie.

Het kasteel heeft verschillende zalen voor feesten, recepties, presentaties of diners. De imposante ontvangsthal, de statige Habsburgerzaal, de Middeleeuwse kasteelkelder en het Grand Café Heeren Dubbel staan tot uw beschikking.

Professionele bruidsreportages

Het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding. Ook als uw huwelijksceremonie op een andere locatie plaats vindt, kunt u een afspraak maken om de trouwreportage hier te laten plaatsvinden.

De kosten van de reportage zijn € 150,- duur een uur (excl. fotograaf). De foto’s worden gemaakt onder begeleiding en kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Kasteel Huis Bergh of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met Kasteel Huis Bergh, tel. 0314 – 661281 of info@huisbergh.nl

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen in de buitenlucht van de kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

 

Kosten: € 1.000,-

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar uw hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Uw feest in een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.