Huwelijksvoltrekking - Kasteel Huis Bergh
16248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16248,page-child,parent-pageid-15498,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > HUWELIJKSVOLTREKKING

Uw bijzondere huwelijksvoltrekking

Uw huwelijk op een kasteel?

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor uw feest. Er kan zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door in het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

Sinds kort is het mogelijk is om 7 dagen per week te trouwen in Huis Bergh en zelfs ’s avonds!

Een trouwdag om voor altijd te kunnen herinneren

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Uw huwelijk in de buitenlucht?

Heeft u altijd gedroomd van een huwelijk in de buitenlucht? Wij bieden u de mogelijkheid om in de prachtige tuin van het kasteel te trouwen.

 

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Dit alles maakt van Kasteel Huis Bergh een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor een huwelijksfeest.

Alles onder één dak

Kasteel Huis Bergh vormt een unieke locatie waar uw hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd. Er is zelfs een kerk op loopafstand. Daarnaast staan het kasteel en het omringende parkbos de Plantage het hele jaar garant voor een mooie bruidsreportage. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding.

Tarieven huwelijksvoltrekking

Onderstaand vindt u de tarieven van 2022/23voor een huwelijksvoltrekking op Kasteel Huis Bergh:

  • Huwelijksvoltrekking op maandag, dinsdag of woensdag in het kasteel: € 475,-
  • Huwelijksvoltrekking op donderdag, vrijdag of zaterdag in het kasteel: € 595,-
  • Huwelijksvoltrekking in het kasteel incl. fotoreportage in en bij het kasteel: € 650,-
    (u zorgt zelf voor een fotograaf)
  • Huwelijksvoltrekking buiten (in de kasteeltuin) vanaf € 1.000,-
  • Fotoreportage in en bij het kasteel van een uur: € 150,-
    (u zorgt zelf voor een fotograaf, opnamen met drones zijn niet toegestaan) 

Arrangement

Huwelijksvoltrekking in het kasteel, een fotoreportage in en bij het kasteel en een uur kasteellocatie ten behoeve van een felicitatie: € 775,- op ma-di-woe  € 700,-

(u zorgt zelf voor een fotograaf, opnamen met een drone zijn niet toegestaan) 

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen in de buitenlucht van de kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

 

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Bruidstaart Buiten

Bruidsreportage

Kasteel Huis Bergh vormt een prachtig decor voor een stijlvolle bruiloft. Het is unieke plek waar uw hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd. Het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding.

Bruidsbeurs

Naast de reguliere huwelijksvoltrekkingen zijn er ook verschillende bruidsbeurzen waar Kasteel Huis Bergh op aanwezig zal zijn. Neem een kijkje in de wondere wereld van Kasteel Huis Bergh, haar schatten, levendige historie en raak bekend met de wijze waarmee wij uw bruiloft onvergetelijk maken.

Uw trouwfeest in een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.