Zalenverhuur - Kasteel Huis Bergh
16212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16212,page-parent,page-child,parent-pageid-15498,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > ZALENVERHUUR

Zalenverhuur op Kasteel Huis Bergh

Vanaf oktober 2023 tot en met maart 2025 vindt vanwege de restauratie geen zalenverhuur op het kasteel plaats.  Informeer naar onze alternatieve locaties.

In het kasteel bevinden zich diverse sfeervolle ruimtes -groot en klein- waar u en uw gasten goed kunnen vertoeven. In de meeste zalen wordt de toon gezet door houten vloeren, plavuizen, open haarden, houten plafonds en enorme ijzeren kroonluchters. Dit allen te midden van die prachtige kunstverzameling die overal in het kasteel te bewonderen is.

Habsburgerzaal

De Habsburgerzaal bevindt zich direct naast de hal en is tevens de theaterzaal van Kasteel Huis Bergh. De Habsburgerzaal is te gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder congressen, vergaderingen, concerten of feestelijke diners.

Habsburgerzaal

Ontvangsthal

De ontvangsthal is een imposante ruimte met een grote openhaard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt uw bijeenkomst volledig tot haar recht.

Ontvangsthal Huisbergh

Kasteelkelder

Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel in combinatie gebruikt worden met het terras op de Hoofdburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en bovendien trekt u meer bezoekers naar uw evenement.

Kelder Huisbergh

Hoofdburcht – Buitenzijde

Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel in combinatie gebruikt worden met het terras op de Hoofdburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en trekt u bovendien meer bezoekers naar uw evenement.

Buiten Tuin Diner Huisbergh

Voorburcht – Buitenzijde

Bij mooi weer kan een ruimte in het Koetshuis in combinatie gebruikt worden met het terras op de Voorburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en bovendien trekt u meer bezoekers naar uw evenement.

Wilt u ook uw trouwfeest boeken?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.