Zaken doen op Kasteel Huis Bergh - Kasteel Huis Bergh
15494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15494,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Zaken doen op niveau


Vanaf oktober 2023 tot en met maart 2025 vindt vanwege de renovatie geen zalenverhuur op het kasteel plaats.  Informeer naar onze alternatieve locaties.

Sfeervolle bijeenkomsten

Kasteel Huis Bergh is vooral bekend als toeristische trekpleister, met haar prachtige middeleeuwse uitstraling en laatmiddeleeuwse kunstcollectie. Echter: deze exclusieve locatie is ook uitstekend voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Ondernemers komen graag op het kasteel. Het kasteel is immers een perfecte locatie om relaties en klanten te ontvangen.

Nobele Ridders Toespraak

Wilt u ook een zakelijke bijeenkomst boeken?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Alle ruimten zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. Ontvangst met een kopje koffie in de imposante ontvangsthal met open haard en vervolgens vergaderen in de Habsburgerzaal onder het toeziend oog van de Habsburgse vorsten? Of een diner in de middeleeuwse kelder met indrukwekkende gewelven? Voor kleine gezelschappen kan men terecht in een 18e eeuwse ingerichte kamer of in de wapenkamer in de middeleeuwse toren. Op de voorburcht is het Koetshuis, waar een Kasteel Café is. Voor de culinaire invulling staat het team van Kasteel Café Heeren Dubbel klaar, maar een eigen cateraar kan in overleg ook worden ingezet.

Inspirerend bedrijfsuitje

Kasteel Huis Bergh is niet alleen een geweldige locatie om te trouwen, vergaderen, dineren of te feesten… Het is ook mogelijk om een groepsuitje of teambuildingsdag te organiseren bij Kasteel Huis Bergh. Een zakelijke bijeenkomst op Kasteel Huis Bergh is perfect te combineren met een rondleiding door het kasteel, een proeverij of een wandeling door de omliggende tuinen. Als het mooi weer is, kan er een toevlucht worden genomen tot het gezellige terras voor het koetshuis of de fraaie kasteeltuin.

Sinds 2008 kan er ‘op stand’ overnacht worden op Kasteel Huis Bergh. De twee grote verdedigingstorens zijn in hun geheel omgetoverd tot twee vorstelijke vertrekken. In Nederland zijn er watertorens, vuurtorens en elektriciteitstorens waar je kunt overnachten.

In ’s-Heerenberg kunt u ,als enige plek in Nederland, overnachten in een middeleeuwse verdedigingstoren. U heeft de gehele toren tot uw beschikking. Bij een feestelijke bijeenkomst zoals een jubileum of bruiloft is een overnachting natuurlijk een extra cadeautje voor de gehuldigde(n). De medewerkers van Kasteel Huis Bergh helpen bij het organiseren van een evenement en zorgen ervoor dat de bijeenkomst onvergetelijk wordt.

Zakelijke bijeenkomst op maat

De zalen in het kasteel zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, diners en recepties of productpresentaties. Er zijn diverse zalen in het kasteel te gebruiken voor uw ontvangst. De maximale capaciteit van de ontvangsthal is 120 personen voor zittend diner en 160 personen voor een receptie.

In het kasteel zijn diverse sfeervolle ruimtes, groot en klein, waar de zakelijke gast kan vertoeven. In de meeste zalen wordt de toon gezet door houten vloeren, plavuizen, open haarden, houten plafonds en enorme ijzeren kroonluchters. Als kers op de taart is er de prachtige kunstverzameling die overal in het kasteel te bewonderen is.

Zalenverhuur in Kasteel Huis Bergh

Ondernemers komen graag op het kasteel. Het kasteel is immers een perfecte locatie om relaties en klanten te ontvangen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ’s-Heerenberg ligt 3 autominuten verwijderd van de autosnelweg A12 en 20 autominuten vanaf Arnhem. Het kasteel heeft ten minste vier verschillende zalen die beschikbaar zijn om te huren voor een avond, weekend of week. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ondersteunen in de invulling van uw congres of vergadering.

 

Voor meer informatie over de specifieke zalen en prijzen:

Zalenverhuur Kasteel Huis Bergh

Catering op Kasteel Huis Bergh

Voor een vergadering, productpresentatie of teamuitje bent u bij Kasteel Huis Bergh aan het juiste adres. Een prachtige historische locatie, goed verzorgde catering en de mogelijkheid om het kasteel te bezichtigen, geven uw bijeenkomst extra allure.

Huiscateraar bij Kasteel Huis Bergh is Grand Café Heeren Dubbel. Meer informatie vindt u op hun website: www.heerendubbel.nl. Incidenteel wordt een andere cateraar toegestaan. Dit gebeurt na goedkeuring van Kasteel Huis Bergh. Een externe catering kan – tegen betaling -gebruik maken van de volgende keukenapparatuur: een steamer, een afwasmachine, een koffieapparaat en een warmtekast en een inductie 6 pitskookplaat.

Technische Ondersteuning

Ondernemers komen graag op het kasteel. Het kasteel is immers een perfecte locatie om relaties en klanten te ontvangen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ’s-Heerenberg ligt 3 autominuten verwijderd van de autosnelweg A12 en 20 autominuten van Arnhem.

Ondanks de middeleeuwse sfeer zijn de audiovisuele voorzieningen zeer 21e-eeuws. Geluidsapparatuur, draadloze microfoons, beamer met scherm, laptop en revers microfoon staan u tot beschikking. Ook kunt u gebruik maken van draadloos internet in het hele kasteel.

Wilt u ook een zakelijke bijeenkomst boeken?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Onze Ridders:

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.