Rondleidingen Boeken - Kasteel Huis Bergh
24915
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24915,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Rondleidingen Boeken

RONDLEIDINGEN EN MUNTSLAG

Kasteel Huis Bergh biedt bezoekers op zaterdag en zondag in november, december en januari  de mogelijkheid in kleine groepjes een geschiedenisrondleiding met torenbeklimming te doen, een kunstrondleiding zonder torenbeklimming te volgen en dan kort op eigen gelegenheid de tentoonstellingsruimte te bekijken óf een muntslag bij te wonen op gezette tijden.

Een klein groepje bestaat uit een gezin, een huishouden, twee stellen of max. 4 individuele bezoekers.

Reserveer hieronder uw kaartje met starttijd.

Let op! De gekozen datum en tijd zijn bindend, maar als je bezoek niet door kan gaan door de maatregelen bij gezondheidsklachten dan kunt u contact met ons opnemen om uw ticket te wijzigen. Onze contactgegevens staan op het e-ticket. Maximaal 4 personen per gezelschap toegestaan.

ANDERHALVE METER

Huis Bergh treft maatregelen om te zorgen voor een veilig en aangenaam bezoek in de anderhalve meter samenleving. Zo komt er een gescheiden in- en uitgang. Op diverse plekken worden extra hygiëne maatregelen getroffen; trapleuningen, toiletten en deurklinken worden vaker schoongemaakt. Bezoekers kunnen op diverse plekken hun handen wassen of desinfecteren. Alle gasten moeten zich houden aan de ‘spelregels’ die voor alle musea gelden en die op diverse plekken voor en tijdens het bezoek terug te vinden zijn. Uw gezelschap mag uit niet meer dan vier personen bestaan, behalve als het één huishouden betreft. Lees de regels voor bezoekers alvast goed door voor je komst.

REGELS VOOR BEZOEKERS

Bij reservering gaat u akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten als aanvulling op de bezoekersvoorwaarden van het museum. Kasteel Huis Bergh houdt zich het recht voor een gezondheidscheck uit te voeren en bij twijfel over de gezondheidstoestand of het niet naleven van de veiligheidsvoorschriften de toegang tot het kasteel te ontzeggen.

Bezoekadres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg

Postadres: Postbus 155, 7040 AD ‘s-Heerenberg

+31 (0) 314 661 281

info@huisbergh.nl

www.huisbergh.nl

Secretariaat telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.