Molenwinkel - Kasteel Huis Bergh
17232
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17232,page-child,parent-pageid-15645,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > TORENMOLEN ZEDDAM > MOLENWINKEL

Molenwinkel Torenmolen Zeddam

Grafelijke Molen

Er zijn ook prachtige ansichtkaarten en wenskaarten met afbeeldingen van de molen en de omgeving te verkrijgen. Tevens worden er diverse boekjes met uitgebreide informatie over de torenmolen, de molens in Zeddam, en molens in Nederland in diverse talen verkocht.

Op de molen wordt nog regelmatig gemalen. U kunt daar onderstaande, ambachtelijk gemalen, meelproducten kopen, onder andere:
· Pannenkoekmeel
· Volkorenmeel (tarwe en spelt)
· Tarwebloem, speltbloem
· Cakemix
· Broodmix
Met de receptuur op de etiketten kunt u dan zelf aan de slag.

Torenmolen Molenwinkel

Audiotour Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie en de bijzondere kunstverzameling van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in onze audiotour door het kasteel.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Oranjeroute

Ontdek de wortels van ons koningshuis. Veel plaatsen in Nederland en Duitsland hebben banden met het Huis van Oranje-Nassau. De 2500 kilometer lange Oranjeroute is een aaneenschakeling van historische hoogtepunten!

Groepsarrangementen

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

Online uw tickets reserveren voor Kasteel Huis Bergh!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.