Cadeauvoucher - Kasteel Huis Bergh
15968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15968,page-child,parent-pageid-16291,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Cadeauvoucher

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. De cadeauvoucher kunnen wij geheel naar uw wensen samenstellen en voorzien van een persoonlijke tekst. U kunt zelf de waarde en de inhoud van de voucher bepalen; denkt u bijvoorbeeld eens aan een luxueus, culinair arrangement met kasteelbezoek.

De voucher wordt stijlvol gepresenteerd zodat het ook een mooi cadeau is om te zien. Bij een feestelijke bijeenkomst zoals een jubileum of bruiloft is een overnachting natuurlijk een extra cadeautje voor de gehuldigde(n).

Speciale arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen te boeken in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder is een overzicht van de speciale arrangementen:

Ronde en Platte Toren

De cadeauvoucher kunt u bestellen via de hotelreceptie. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier:

Hotel-restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
Tel. 0314-651941

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.