Scooter Arrangement - Kasteel Huis Bergh
15678
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15678,page-child,parent-pageid-15664,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOME > ARRANGEMENTEN > SCOOTER ARRANGEMENT

Scooter Arrangementen

Scooter Arrangement

Voel je een VIP! Rondtoeren in de omgeving op een scooter

Vertrek vanaf locatie Scooterverhuur Gelderland, Didam. Langs de mooiste plekjes van het Montferland arriveert u een uurtje later bij Kasteel Huis Bergh.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Bij Kasteel Huis Bergh kunt u op eigen gelegenheid het kasteel bezoeken maar ook een beklimming van de toren en een bezoek aan de wapen- en muntenkamer zijn een ware belevenis. Voor of na de tijd geniet u nog van kop koffie met gebak bij Kasteel Café Heeren Dubbel op de voorburcht van het kasteel.

Overige informatie

  • Bij losse scooterverhuur vragen wij een borg per scooter
  • Eigen route is ook mogelijk
  • Kopie van rijbewijs/brommercertificaat
  • Verhuurvoorwaarden Scooterverhuur Gelderland
  • Deze activiteit is geheel op eigen risico
  • Het betreft snorscooters (max. 25 km per uur)

Informatie Scooterverhuur Gelderland

Tatelaarweg 21 A
6941 RB Didam

Telefoon: 0316 294 322

Email: info@scooterverhuurgelderland.nl

Website: http://www.scooterverhuurgelderland.nl

Bijzonderheden:

Dit arrangement is te reserveren tijdens de openingstijden van Kasteel Huis Bergh. Natuurlijk bent u vrij om de tijd te nemen na afloop nog te genieten van de omgeving. Naar de mogelijkheden van een uitgebreidere lunch of specifieke wensen voor dit arrangement kunt u informeren. Wij zijn u graag van dienst!

Mocht u direct vanaf Kasteel Huis Bergh willen starten, dan is dat ook mogelijk. Het kasteel ligt aan de flanken van het golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands-Duitse grensgebied. Een prachtig natuur- en cultuurlandschap dat zich bijzonder goed leent voor een scootertocht. De prijs voor scooteren, een drankje en entree kasteel: € 42,50 p.p. (in totaal 4 uur).

Tijdsduur arrangement: 4 uur.

* te boeken van mei t/m oktober, andere data in overleg.

Welvaart aan verhalen en geschiedenis

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in onze audiotour door het kasteel.

Zilveren Munt

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Praktische informatie

Ook voor minder validen is Kasteel Huis Bergh toegankelijk. Er bevinden zich twee gehandicaptenparkeerplaatsen aan het begin van de oprit naar het kasteel. De eerste verdieping is toegankelijk per traplift. Let wel: de toren is alleen toegankelijk per trap.

Over Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.