Museumwinkel - Kasteel Huis Bergh
15632
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15632,page-parent,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > MUSEUMWINKEL

Museumwinkel

Zoek je een leuk souvenir of een mooi cadeau? In de museumwinkel op de hoofdburcht vind je veel leuke artikelen die een relatie hebben met de geschiedenis van het kasteel, de collectie van Huis Bergh of de tuinen. Denk bijvoorbeeld aan kinderboeken, streekproducten, speelgoed en kaarten zijn te koop in de museumwinkel. De winkel is geopend tijdens de openingstijden van het kasteel.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Thuis nagenieten van Ridderslag

Bent u bij de ridderslag geweest en wilt u thuis ook nog samen met uw kinderen nagenieten van het spektakel? U kunt in de museumshop complete ridder en/of hofdame outfits kopen om het feest thuis ook nog voort te laten duren. Daarnaast zijn er ook specifieke accessoires beschikbaar, zoals wapentuig als zwaarden en kruisbogen, maar ook helmen en een prachtige prinsessentooi.

De museumwinkel van Huis Bergh is gesitueerd onder in de grote verdedigingstoren. Het aanbod is groot en zeer gevarieerd. Verscheidene boeken over Huis Bergh en haar collectie zijn er te vinden, maar ook zes verschillende wijnen van de wijngaard uit de buurt van het kasteel.

Daarnaast zijn er fiets- en wandelroutes, ansichtkaarten, munten, speelgoed en nog vele andere Huis Bergh gerelateerde artikelen te koop.

Publicaties

De publicaties die wij aanbieden in onze museumwinkel gaan voornamelijk over de geschiedenis van Kasteel Huis Bergh, maar ook over de bewogen historie van ons land en voortgeslacht. Voor een selectie van onze meest populaire publicaties, kunt u op de link hieronder klikken.

Welvaart aan verhalen en geschiedenis

Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen. Of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Huis Bergh oud is veel gebeurd en te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Huis Bergh zijn te beluisteren in het kasteel met een audiotour.

Zilveren Munt

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Praktische Informatie

Huis Bergh is toegankelijk voor minder validen. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen aan het begin van de oprit naar het kasteel. De eerste verdieping is toegankelijk per traplift. Let wel: de toren is alleen toegankelijk per trap.

Over Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.