Platte Toren - Kasteel Huis Bergh
17680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17680,page-child,parent-pageid-15500,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Overnachten Platte Kasteeltoren

Voor uw verblijf in een kasteeltoren heeft u keuze uw twee verschillende kamers. Beide torens bieden u een intieme sfeer waarin u helemaal uzelf kunt zijn en vollop kunt genieten gedurende uw verblijf.

Let op: bovenstaande panoramafoto betreft de slaapkamer van de ronde toren

Platte Toren

De platte toren ligt direct naast het Koetshuis. Via een smalle buitentrap komt u op de eerste etage van de toren. Hier is de riante slaapkamer en de moderne badkamer. De ronde muren, de hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen zorgen voor een intieme sfeer. Een wenteltrap buiten de slaapkamer leidt u naar de stijlvolle salon op de tweede etage. Hier kunt u helemaal zichzelf zijn en genieten van het comfort dat deze suite u biedt.

 

De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting. Het meubilair, de stoffen en materialen zijn met grote zorg geselecteerd. Alles is van de beste kwaliteit en de hoogste standaard. Vanuit deze vorstelijke ambiance kijkt u uit op de kasteelpoort en het hoofdgebouw van het kasteel.

Zo t/m do Vrij t/m za
Platte Toren € 264,50 € 294,50

De prijs is per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.

Speciale Arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeau voucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder is een overzicht van de speciale arrangementen:

Faciliteiten in beide torens

  • Queensize bed
  • Badkamer met bad of douche
  • Apart toilet
  • Flatscreen
  • Draadloos internet
  • Kitchenette met Nespresso-apparaat
  • Eigen zonneterras bij de kasteeltoren
  • Ontbijt op bed

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.