Bruidsbeurzen - Kasteel Huis Bergh
16269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16269,page-child,parent-pageid-15498,tribe-no-js,page-template-var-www-vhosts-huisbergh-nl-httpdocs-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > BRUIDSBEURZEN

Bruidsbeurzen

Open Trouwlocatie Dag

Uw droomlocatie vinden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Zondag 16 april 2023 organiseert Toptrouwlocaties.nl wederom de Open Toptrouwlocatie Route om de bruidsparen goed van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie! Op deze dag openen de beste trouwlocaties van Nederland hun deuren van 11.00 tot 16.00 uur.
Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg doet ook mee.

Laat u informeren over de laatste trends, bloemen, foto’s, muziek, bruidstaarten en catering op het gebied van feesten.
De Open Toptrouwlocatie Route is van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deze dag wordt georganiseerd met medewerking van onze leveranciers.

Entree is gratis voor aanstaande bruidsparen.  Sinds kort kunnen bruidsparen ook buiten trouwen: op de hoofdburcht, in de tuin. U kunt naast de feestzalen ook een van de torens bekijken waar overnacht kan worden.

Waarom de Open Toptrouwlocatie Route?
Op deze dag openen de beste trouwlocaties van Nederland hun deuren voor bruidsparen. Zij kunnen vrijblijvend en zonder afspraak een aantal locaties bezoeken om zich goed te oriënteren en de sfeer te proeven en uiteraard te boeken.

Een dag waarop trouwen in Nederland centraal staat en die laat zien wat een prachtige trouwlocaties er zijn.

Bruiloft Huis Bergh

Voor meer informatie en reservering

U kunt natuurlijk ook  altijd een afspraak met ons maken om te komen kijken op het kasteel!
Huis Bergh, tel. 0314 – 66 12 81 of info@huisbergh.nl

Ook een sprookjeshuwelijk op een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Uw bruiloft op een historische plek?

Uw feest in een kasteel? In Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en een warm welkom in de imposante ontvangsthal. En niet te vergeten: onder het genot van heerlijk eten en drinken! Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. In de zalen van het kasteel vierden zij hun feesten. Enkele eeuwen later is het nog steeds mogelijk te feesten op deze vorstelijke locatie.

Het kasteel heeft verschillende zalen voor feesten, recepties, presentaties of diners. De imposante ontvangsthal, de statige Habsburgerzaal, de Middeleeuwse kasteelkelder en het Grand Café Heeren Dubbel staan tot uw beschikking.

Professionele bruidsreportages

Het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding. Ook als uw huwelijksceremonie op een andere locatie plaats vindt, kunt u een afspraak maken om de trouwreportage hier te laten plaatsvinden.

De kosten van de reportage zijn € 150,- (een uur). De foto’s worden gemaakt onder begeleiding en kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Kasteel Huis Bergh of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met Kasteel Huis Bergh, tel. 0314 – 661281 of info@huisbergh.nl

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen in de buitenlucht van de kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

 

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Uw feest in een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.