Bruidsbeurzen - Kasteel Huis Bergh
16269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16269,page-child,parent-pageid-15498,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > BRUIDSBEURZEN

Bruidsbeurzen

Plok Bruidsbeurs

Voor meer informatie

U kunt natuurlijk ook  altijd een afspraak met ons maken om te komen kijken op het kasteel!
Huis Bergh, tel. 0314 – 66 12 81 of info@huisbergh.nl

Bruidsbeurs Plok

Een bruidsbeurs maar dan net even anders

Op woensdag 5 september wordt er wederom een bruidsbeurs bij Plok georganiseerd van 19:00 uur tot 22:00 uur. De leukste bedrijven zijn geselecteerd als deelnemer;
zodat aanstaande bruidsparen direct kunnen zien waar je het mooiste pak
kan kopen of bij welke bloemist je moet zijn voor de tofste bruidsbloemen.
Kasteel Huis Bergh is ook weer van de partij!

Voor meer informatie

Partycentrum Plok
Dijksestraat 52
6942 GD Didam
Tel: (0316) 22 60 58
E-mail: info@plok.nl

Ook een sprookjeshuwelijk op een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

Open Trouwlocatie Dag

Uw droomlocatie vinden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Zondag 23 september 2018 organiseert Toptrouwlocaties.nl wederom de Open Toptrouwlocatie Route om de bruidsparen goed van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie! Op deze dag openen de beste trouwlocaties van Nederland hun deuren van 11 tot 16 uur.
Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg doet ook mee.

Entree is gratis voor aanstaande bruidsparen.  Sinds kort kunnen bruidsparen ook buiten trouwen: vóór het kasteel of in de nieuw kasteeltuin met vijver. En krijgen de bruidsparen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de bruidssuite.

Waarom de Open Toptrouwlocatie Route?
Op deze dag openen de beste trouwlocaties van Nederland hun deuren voor bruidsparen. Zij kunnen vrijblijvend en zonder afspraak een aantal locaties bezoeken om zich goed te oriënteren en de sfeer te proeven en uiteraard te boeken.

Een dag waarop trouwen in Nederland centraal staat en die laat zien wat een prachtige trouwlocaties er zijn.

Bruiloft Huis Bergh

Voor meer informatie en reservering

U kunt natuurlijk ook  altijd een afspraak met ons maken om te komen kijken op het kasteel!
Huis Bergh, tel. 0314 – 66 12 81 of info@huisbergh.nl

Voor meer informatie

U kunt natuurlijk ook  altijd een afspraak met ons maken om te komen kijken op het kasteel!
Huis Bergh, tel. 0314 – 66 12 81 of info@huisbergh.nl

Het Gelders Trouwevenement

Op zondag 30 september 2018 vindt de derde editie plaats van Het Gelders Trouwevent!

Trouwplannen? Kom dan naar Het Gelders Trouwevent!
Laat je adviseren, verrassen en inspireren door diverse leveranciers uit de trouwbranche en proef alvast de sfeer van jullie voorgenomen huwelijk.

Bekijk deze middag een sensationele catwalk show met trouwpakken en méér dan 100 trouwjurken uit de internationale bruidsmodecollecties van Beijer Besselink in Beltrum.

Vanaf 12.00 uur.
Aanvang Bruidsmodeshow 13:30 uur.

Uw bruiloft op een historische plek?

Uw feest in een kasteel? In Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en een warm welkom in de imposante ontvangsthal. En niet te vergeten: onder het genot van heerlijk eten en drinken! Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. In de zalen van het kasteel vierden zij hun feesten. Enkele eeuwen later is het nog steeds mogelijk te feesten op deze vorstelijke locatie.

Het kasteel heeft verschillende zalen voor feesten, recepties, presentaties of diners. De imposante ontvangsthal, de statige Habsburgerzaal, de Middeleeuwse kasteelkelder en het Grand Café Heeren Dubbel staan tot uw beschikking.

Professionele bruidsreportages

Het kasteel en het omringende parkbos de Plantage staan het hele jaar garant voor mooie foto’s. Terwijl het bruidspaar bezig is met de trouwreportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding. Ook als uw huwelijksceremonie op een andere locatie plaats vindt, kunt u een afspraak maken om de trouwreportage hier te laten plaatsvinden.

De kosten van de reportage zijn € 150,- (een uur). De foto’s worden gemaakt onder begeleiding en kunnen zowel binnen als buiten gemaakt worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Kasteel Huis Bergh of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, kunt u contact opnemen met Kasteel Huis Bergh, tel. 0314 – 661281 of info@huisbergh.nl

Huwelijksvoltrekking in de buitenlucht

De dag van uw dromen in de buitenlucht van de kasteeltuin. Geniet van de natuur en het exterieur van het historische kasteel.

 

Kosten: € 1.000,-

Kasteel Huis Bergh is een unieke locatie waar de hele bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest- kan worden gevierd.

Buiten trouwen Huis Bergh

Uw feest in een kasteel?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.