Ontvangsthal - Kasteel Huis Bergh
16233
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16233,page-child,parent-pageid-16212,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOME > BRUILOFTEN > ZALENVERHUUR > ONTVANGSTHAL

Ontvangsthal

Kasteel Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Een kasteel met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor een feest. Er kan sinds kort zelfs buiten getrouwd worden! Breng de mooiste dag van uw leven door op het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

De Ontvangsthal is een imposante ruimte met een grote openhaard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt uw bijeenkomst volledig tot haar recht. Er kunnen 120(!) personen zittend dineren. De capaciteit voor een borrel of receptie is 200 personen. De Bechstein vleugel kan gebruikt worden voor muzikale ondersteuning. Ook onze microfoons, beamer met scherm, laptops en draadloos internet staan tot uw beschikking.

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen met ons, of stuurt u ons een bericht via het contactformulier.

 

Tel: 0314-661281

E-mail: info@huisbergh.nl

Hal Huis Bergh Zakelijk
Hal Trappenhuis Zakelijk Huis Bergh
Hal trouwen Huis Bergh
Hal feest Huis Bergh
Zakelijk Diner Hal Huis Bergh

Alles bij elkaar voor een sprookjeshuwelijk!

Neem nu contact met ons op voor een boeking.