Schoonheid op Perkament - Kasteel Huis Bergh
16796
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16796,page-child,parent-pageid-15692,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOMEMUSEUMWINKEL > PUBLICATIES > SCHOONHEID OP PERKAMENT

Schoonheid op Perkament

Schoonheid op Perkament

Een boek over de hoogtepunten uit de handschriftencollectie van Kasteel Huis Bergh, behorende bij de tentoonstelling van 2013 ‘Schoonheid op perkament; de mooiste handschriften van Huis Bergh’.

Bestellen

Het boek is gebonden en heeft full colour afbeeldingen. Alleen in het Engels verkrijgbaar.

Prijs: € 5,00

U kunt dit boek kopen in de museumwinkel.

Welvaart aan verhalen en geschiedenis

Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen. Of het nu gaat over de kunst of de historie. Er is in de 800 jaar dat Huis Bergh oud is veel gebeurd en te vertellen. Verhalen over die rijke historie van Huis Bergh zijn te beluisteren in het kasteel met een audiotour.

Zilveren Munt

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Praktische Informatie

Huis Bergh is toegankelijk voor minder validen. Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen aan het begin van de oprit naar het kasteel. De eerste verdieping is toegankelijk per traplift. Let wel: de toren is alleen toegankelijk per trap.

Over Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

EEN MIDDELEEUWSE ERVARING

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.