Wandel en fiets arrangement - Kasteel Huis Bergh
23424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23424,page-child,parent-pageid-16291,tribe-no-js,page-template-home-huisbergh-public_html-wp-content-themes-bridge-full_width-php,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Wandel & Fiets arrangement

Kasteel Huis Bergh is het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland. Het is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn, met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Het arrangement  staat garant voor genieten van de historische omgeving, de kunstschatten in en rond het kasteel en van de verrassende natuur van het Montferland.

Het verrassingsarrangement bestaat uit :

  • Overnachting met ontbijt
  • Lunch bij Heeren Dubbel
  • Wandelroutes & Fietsroutes over de omgeving
  • Tapperij bon voor portie bittergarnituur

 

Kosten: € 155,00 p.p.

Fietsverhuur mogelijk bij Nijland Tweewielers, maar door de gast zelf te verzorgen.

Het verrassingsarrangement kunt u reserveren via de hotelreceptie:

 

Hotel-restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
Tel. 0314-651941

Speciale arrangementen

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeauvoucher voor een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Daarnaast zijn er ook speciale arrangementen te boeken in combinatie met een torenovernachting van Kasteel Huis Bergh. Hieronder is een overzicht van de speciale arrangementen:

Wilt u ook een romantisch weekendje weg?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.